Închide meniul

Erling Haaland, hat-trick spectaculos pentru Manchester City! Incredibil la câte goluri a ajuns. Are mai multe decât Chelsea și alte 8 echipe din Premier League

Cosmin Cioboată Publicat: 22 ianuarie 2023, 17:55

Erling Haaland, hat-trick spectaculos pentru Manchester City! Incredibil la câte goluri a ajuns. Are mai multe decât Chelsea și alte 8 echipe din Premier League

Erling Haaland a ajuns la 4 hat-trick-uri în Premier League

Erling Haaland a ajuns la 4 hat-trick-uri în Premier League / Profimedia

  • Erling Haaland, hat-trick spectaculos pentru Manchester City
  • Incredibil la câte goluri a ajuns

Erling Haaland a marcat un hat-trick spectaculos pentru Manchester City! Starul lui Pep Guardiola a „devorat-o” pe Wolves, în etapa a 21-a din Premier League. Super-atacantul norvegian a lovit de 3 ori în minutele 40, 49 și 54 și a bifat o bornă fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a ajuns la 25 de goluri în actualul sezon din Premier League și pare de neoprit, indiferent de numele fundașilor pe care îi are în față.

Erling Haaland, hat-trick spectaculos pentru Manchester City!

Haaland a deschis scorul în minutul 40 al partidei cu Wolves, de pe Etihad Stadium, cu o lovitură de cap. Kevin de Bruyne a fost omul cu centrarea ideală.

Reclamă

Haaland a ieșit cu aceeași poftă uriașă de goluri de la vestiare și a lovit din nou în minutul 49, din penalty. Internaționalul de 22 de ani a completat hat-trick-ul în minutul 49, după o greșeală colosală comisă de portarul „lupilor”.

Jose Sa a pasat direct la Riyad Mahrez. Algerianul i-a trimis apoi lui Erling Haaland, care a finalizat simplu în plasă.

Reclamă

Haaland este golgheter detașat în Premier League, cu 25 de goluri. Următorul în clasamentul marcatorilor este Harry Kane, cu 15 goluri. Starul lui Manchester City are mai multe goluri decât 9 echipe din campionat, în frunte cu Chelsea. Echipa londoneză are un sezon dezastruos și se află pe locul 10, cu 22 de goluri marcate.

Haaland are mai multe goluri decât Chelsea, în acest sezon

Erling Haaland a marcat al 4-lea hat-trick în Premier League, la cea de-a 19-a apariție. „Mașinăria de goluri” a lui Manchester City i-a „spulberat” recordul lui Ruud van Nistelrooy. Fostul mare atacant al lui Manchester United a avut nevoie de mult mai multe meciuri (65) pentru a ajunge la 4 hat-trick-uri în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland l-a depășit inclusiv pe Cristiano Ronaldo la numărul de hat-trick-uri reușite în Premier League. Starul portughez a bifat 3 în tricoul lui Manchester United.

Haaland se înțelege de minune pe teren cu Kevin de Bruyne. „Motorul” din linia mediană a lui Manchester City este jucătorul cu cele mai multe assist-uri (16) din cele 5 ligi de top din Europa. 7 dintre pasele sale decisive l-au avut ca destinatar pe Erling Haaland.

Erling Haaland şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ

Erling Haaland nu s-a ferit şi şi-a dezvăluit secretul cel mai de preţ. Atacantul lui Manchester City a recunoscut cum a ajuns să fie golgheterul la zi din Premier League.

Haaland a precizat, într-un interviu pentru publicaţia GQ, că meditaţia îl ajută să devină o „fiară” pe teren. Tânărul norvegian evită să stea pe reţelele sociale şi încearcă să nu gândească niciodată negativ.

Cred că este un lucru foarte bun să te relaxezi, să încerci să nu gândeşti prea mult. Pentru că stresul nu este bun pentru nimeni. Urăsc să fiu stresat şi încerc să nu fiu stresat.

Reclamă

Dar conceptul de meditaţie este să încerci să renunţi la acest tip de gânduri. Depinde de la individ la individ, dar pentru mine a funcţionat foarte bine.

Nu stau pe rețelele de socializare și nu citesc ştiri despre mine. Nu poți controla ce spun, ce gândesc și ce scriu oamenii despre tine. Deci nu pot face nimic în privința asta. Nu-mi pasă„, a declarat Erling Haaland pentru GQ, citat de thesun.co.uk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City
Liga 1 • 10 mart., 21:16
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”