Închide meniul

„Dacă nu mă mai vor, voi câștiga trofee în altă parte!” Erik Ten Hag, atac la adresa conducerii lui Manchester United!

Alex Ioniță Publicat: 26 mai 2024, 15:36

Reclamă
„Dacă nu mă mai vor, voi câștiga trofee în altă parte! Erik Ten Hag, atac la adresa conducerii lui Manchester United!

Erik Ten Hag, atac la adresa conducerii lui Manchester United!

Erik ten Hag, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Erik Ten Hag a lansat un atac la adresa conducerii lui Manchester United! Antrenorul „diavolilor roșii” a transmis un mesaj dur date fiind speculațiile cu privire la viitorul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă a cucerit Cupa Angliei alături de Manchester United, viitorul lui Erik Ten Hag la echipă nu este cert, potrivit informațiilor oferite de presa internațională.

Erik Ten Hag, atac la adresa conducerii lui Manchester United!

Acum, antrenorul echipei din Premier League a vorbit despre aceste zvonuri și a transmis un mesaj uluitor.

Acesta a spus că, în cazul în care conducerea nu îl mai vrea la echipă, va pleca la o altă formație pentru a câștiga trofee.

Totuși, Ten Hag a menționat că nu vrea să se gândească la viitorul său, pentru că, în momentul de față, dorește să o reconstruiască pe Manchester United.

Reclamă
Reclamă 4

„Dacă nu mă mai vor, voi pleca în altă parte pentru a câștiga trofee, pentru că asta am făcut mereu în cariera mea. Nu vreau să mă gândesc la viitor, acum facem parte dintr-un proiect și suntem exact unde vrem să fim. Construim o echipă. Când am venit, Manchester United era haos.

Suntem pe drumul cel bun pentru a construi echipa viitorului, dar e clar că vor fi suișuri și coborâșuri. Echipa începe să se dezvolte, să câștige, iar la final, totul se învârte în jurul trofeelor. Două trofee în doi ani nu e rău, dar trebuie să continuăm să muncim. Cu siguranță trebuie să ne descurcăm mai bine, nu pot fi complet mulțumit.”, a spus Erik Ten Hag, citat de eurosport.com.

Manchester United a câştigat Cupa Angliei!

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Echipa antrenată de Erik ten Hag a învins-o cu 2-1 în finală pe Manchester City.

Reclamă

Garnacho şi Mainoo au marcat pentru Manchester United. De partea cealaltă, Jeremy Doku a înscris în minutul 87, cu largul concurs al portarului Onana.

Manchester City a mai ratat un trofeu, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor, în faza sferturilor, de către Real Madrid.

Manchester City a reuşit, totuşi, să câştige Premier League. În sezonul trecut, Manchester City a reuşit o „triplă istorică”: Premier League, Liga Campionilor şi Cupa Angliei.

Conducătorii lui Manchester City îşi doresc ca Pep Guardiola să rămână pe banca „cetăţenilor” şi după vara lui 2025, atunci când acestuia i se termină contractul. Conducătorii lui City sunt gata să îi facă o ofertă uriaşă lui Guardiola.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

17:00

LIVE VIDEODenis Popescu s-a calificat în semifinale la 50m fluture! Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad sunt LIVE în AntenaPLAY

16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și