Închide meniul

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Jucătorii lui Pep Guardiola au mai ratat un trofeu în acest sezon

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 19:09

Reclamă
Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Jucătorii lui Pep Guardiola au mai ratat un trofeu în acest sezon

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Jucătorii lui Pep Guardiola au mai ratat un trofeu în acest sezon

Jucătorii lui Manchester United se bucură, după un gol marcat în finala cu City / Profimedia Images

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Echipa antrenată de Erik ten Hag a învins-o cu 2-1 în finală pe Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Garnacho şi Mainoo au marcat pentru Manchester United. De partea cealaltă, Jeremy Doku a înscris în minutul 87, cu largul concurs al portarului Onana.

Manchester United a câştigat Cupa Angliei! Jucătorii lui Pep Guardiola au mai ratat un trofeu în acest sezon

Manchester City a mai ratat un trofeu, după ce a fost eliminată din Liga Campionilor, în faza sferturilor, de către Real Madrid.

Manchester City a reuşit, totuşi, să câştige Premier League. În sezonul trecut, Manchester City a reuşit o „triplă istorică”: Premier League, Liga Campionilor şi Cupa Angliei.

Conducătorii lui Manchester City îşi doresc ca Pep Guardiola să rămână pe banca „cetăţenilor” şi după vara lui 2025, atunci când acestuia i se termină contractul. Conducătorii lui City sunt gata să îi facă o ofertă uriaşă lui Guardiola.

Reclamă
Reclamă 4

Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el”

Pep Guardiola a fost la un pas să plângă în timpul conferinţei de presă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool. Ibericul a recunoscut că neamţul l-a „forţat” să devină un antrenor mai bun.

Klopp s-a despărţit după aproape nouă ani de Anfield. Ultimul său meci a fost o victorie emoţionantă cu 2-0 împotriva lui Wolverhampton. 8 trofee şi-a adjudecat Klopp pe Anfield, acolo unde ajungea cu 9 ani în urmă.

„Îmi va fi foarte dor de el. Jurgen a fost o parte importantă a vieţii mele. M-a adus la alt nivel ca manager. Cred că ne respectăm incredibil de mult. Am un sentiment că se va întoarce.

Reclamă

Vreau să-i mulţumesc pentru cuvintele pe care le-a spus despre mine. Dar el ştie că în urma mea sunt multe lucruri pe care acest club mi le-a oferit”, a spus Guardiola, vizibil emoţionat după ce şi-a luat la revedere de la Klopp.

Klopp şi Guardiola s-au întâlnit în carieră ca adversari de 30 de ori. Jurgen s-a impus de 12 ori, Pep de 11 ori, iar 7 partide au fost terminate la egalitate.

Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League

Erling Haaland şi Pep Guardiola au ajuns la cifre uriaşe, după un nou titlu câştigat de Manchester City, în Premier League. În primele sale două sezoane pe Etihad, atacantul norvegian a devenit campion de două ori, alături de „cetăţeni”.

Manchester City a câştigat un nou titlu în Premier League, în ultima etapă a sezonului. Arsenal a încheiat pe locul secund în Premier League.

Erling Haaland a fost transferat de Manchester City în vara lui 2022, iar în primele două sezoane petrecute pe Etihad, s-a încununat de două ori campion în Premier League, iar în sezonul trecut a reuşit să câştige şi Champions League.

De asemenea, Erling Haaland a fost golgheter în Premier League atât în sezonul trecut, cât şi în stagiunea precedentă. În acest sezon, Haaland nu a avut rival în topul celor mai buni marcatori. Atacantul a marcat 27 de goluri, în cele 31 de meciuri jucate în campionat.

De cealaltă parte, Pep Guardiola şi-a trecut în cont al şaselea titlu în Premier League, toate cucerite alături de Manchester City. În total, managerul catalan a câştigat 12 titluri în cariera sa de antrenor.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:49

Suma pe care o poate câștiga România, după meciul cu Ucraina de la EURO 2024! Câți bani pot obține „tricolorii”

9:44

Simona Halep, un nou salt în clasamentul WTA! Pe ce locuri se află celelalte românce

9:42

Programul complet al lui David Popovici la Campioanetele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY

9:21

Mykhaylo Mudryk, reacție în doar trei cuvinte înainte de România – Ucraina! Ce a transmis starul de la Chelsea

9:03

Francezii şi spaniolii nu au avut milă de englezi după victoria cu Serbia! Un star din Premier League a primit nota 3 în L’Equipe

8:34

Selecţionerul Ucrainei, pus în încurcătură înaintea meciului cu România de la EURO 2024: „Nu ştiu ce vreţi să auziţi de la mine”

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și