Închide meniul

Liverpool, gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Jurgen Klopp oferă o sumă imensă în schimbul unui jucător de 22 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2022, 13:05

Liverpool, gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Jurgen Klopp oferă o sumă imensă în schimbul unui jucător de 22 de ani

Liverpool îşi doboară recordul

Jurgen Klopp, în timpul unei partide pentru Liverpool/ Hepta

Liverpool, gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Liverpool îşi doboară recordul în privinţa sumelor de transfer. „Cormoranii” oferă aproape 100 de milioane de euro în schimbul lui Darwin Nunez, atacantul celor de la Benfica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp îl are ca ţintă principală în această perioadă de transferuri pe Darwin Nunez. Atacantul Benficăi este dorit cu insistenţă pe Anfield, după ce Sadio Mane ar urma să se despartă de club.

Liverpool, gata să facă cel mai scump transfer din istorie! Vrea să plătească 100 de milioane pe Darwin Nunez

Jurgen Klopp caută întăriri pentru sezonul viitor. Oficialii celor de la Liverpool sunt în discuţii avansate cu cei de la Benfica, pentru transferul lui Darwin Nunez, anunţă dailymail.co.uk. Atacantul uruguaian este ţinta mai multor cluburi europene, printre care Atletico Madrid şi Manchester United.

Liverpool este dispusă să-l transforme pe Darwin Nunez cel mai scump jucător din istoria clubului. Acest record este deţinut în prezent de Virgil Van Dijk, pentru care „cormoranii” au plătit lui Southampton în 2017 aproape 90 de milioane de euro.

Transferul lui Darwin Nunez vine în contextul în care Jurgen Klopp urmează să rămână fără unul dintre cei mai buni jucători. Sadio Mane este aproape de o despărţire de club, fiind ţinta celor de la Bayern Munchen. La acest fapt, se adaugă şi situaţia lui Mo Salah, care încă nu a semnat prelungirea contractului cu Liverpool. Înţelegerea egipteanului va expira la sfârşitul sezonului viitor.

Reclamă

Jurgen Klopp, încântat de Darwin Nunez

Jurgen Klopp l-a remarcat pe Darwin Nunez în dubla pe care Liverpool a disputat-o cu Benfica, în sferturile Champions League. Managerul a fost impresionat de calităţile uruguaianului.

„Un băiat care arată bine! Şi un jucător foarte bun. Foarte bun. Îl ştiam dinainte, bineînţeles, dar a jucat destul de mult în faţa mea. A fost puternic din punct de vedere fizic, calm în situaţiile în care trebuia să finalizeze. Bun, foarte bun. Am spus mereu în astfel de situaţii, că dacă este sănătos, are o carieră mare în faţă”, a declarat Jurgen Klopp, după eliminarea Benficăi, citat de dailymail.co.ok.

Darwin Nunez a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Darwin Nunez evoluează la Benfica din 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Sadio Mane pleacă de la Liverpool! Real Madrid şi Bayern se luptă pentru semnătura lui

Sadio Mane pleacă de la Liverpool după eşecul din finala UEFA Champions League. Superstarul vicecampioanei Angliei a făcut anunţul chiar în vestiar, după ce „cormoranii” au fost învinşi de Real Madrid, scor 0-1.

Mane mai avea contract cu Liverpool până în vara anului viitor. Superstarul din Senegal nu mai are de gând să continue pe Anfield şi este gata pentru o nouă aventură, potrivit The Guardian.

Bayern Munchen şi Real Madrid sunt echipele care se luptă pentru semnătura lui Mane. Bavarezii sunt mari favoriţi şi îl pot transfera pentru aproximativ 50 de milioane de euro, după cum anunţă celebrul Fabrizio Romano. „100% va pleca”, a confirmat specialistul în transferuri!

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta a cucerit două trofee în acest sezon, după ce a triumfat în Cupa Angliei şi în Cupa Ligii.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și