Închide meniul

Darwin Nunez, prima reacție după gestul golănesc din Liverpool – Crystal Palace 1-1: „Voi învăța din greșelile mele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2022, 23:00

Darwin Nunez, prima reacție după gestul golănesc din Liverpool – Crystal Palace 1-1: „Voi învăța din greșelile mele!

Darwin Nunez a costat-o pe Liverpool o avere

Darwin Nunez, în meciul Liverpool - Crystal Palace 1-1 / Profimedia

Darwin Nunez a reacționat după ce a fost eliminat în Liverpool – Crystal Palace 1-1, după ce l-a lovit cu capul în figură pe danezul Joachim Andersen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nunez a recunoscut că și-a pierdut mințile în timpul confruntării de pe Anfield. Atacantul uruguayan i-a asigurat pe fanii lui Liverpool că nu va mai repeta niciodată gestul din meciul cu Palace.

Darwin Nunez, după gestul golănesc din Liverpool – Crystal Palace 1-1

„Sunt conștient că am avut o atitudine urâtă. Voi învăța din greșelile mele și nu se va mai întâmpla„, a scris Darwin Nunez, pe Twitter.

Nunez a fost provocat de danezul Joachim Andersen, care l-a împins pe jucătorul uruguayan, nemulțumit de protestele acestuia la adresa arbitrajului. Atacantul lui Liverpool a reacționat nervos și și-a lovit adversarul cu capul în figură.

Reclamă

Mesaje macabre primite de Joachim Andersen, după ce a fost lovit cu capul în gură de Darwin Nunez

Joachim Andersen, jucătorul de la Crystal Palace, care a provocat eliminarea lui Darwin Nunez, a primit sute de ameninţări cu moartea.

Andersen a postat pe reţelele de socializare mai multe mesaje în care era înjurat şi ameninţat de fani.

Cred că am primit 3-400 de astfel de mesaje. Înțeleg că vă susțineți echipa, dar trebuie să arătați respect și să nu vă mai dați duri pe internet. Sper ca Instagram și Premier League să facă ceva în această privință”, a scris Joachim Andersen.

Reclamă 4 / 0/3
  • „Ești un trișor nenorocit! Sper să îți rupi glezna și să nu mai joci tot sezonul”
  • „Ești o rușine! Sper ca avionul spre Londra să cadă”
  • „Sper să îți rupi nasul”
  • „Speri să mori în iad! Meritai acea lovitură”
  • „Ascultă-mă, r…le. Nu știu dacă ai familie sau nu, dar sper ca toți să faceți rabie și să muriți cu toții încet și dureros”

Darwin Nunez, transferul de 100 de milioane de euro al lui Liverpool

Darwin Nunez a costat-o o avere pe Liverpool. Iniţial, cormoranii au oferit 70 de milioane de euro. Lusitanii au refuzat, iar finalista Champions League a revenit cu varianta de a achita pe loc 75 de milioane de euro, sumă la care se adaugă 25 de milioane de euro după îndeplinirea a unor diferite obiective.

Până acum, uruguayanul a marcat două goluri pentru Liverpool, cu Fulham, în Premier League, și cu Manchester City, în Supercupa Angliei.

Darwin Nunez a ajuns la Benfica în 2020, când a fost transferat din Spania, de la Almeria. „Lusitanii” plăteau în schimbul său suma de 24 de milioane de euro. În 2 sezoane petrecute pe Estadio da Luz, Nunez a marcat 47 de goluri, şi a contribuit cu pasă decisivă la alte 16, în 84 de partide, în toate competiţiile.

În stagiunea recent încheiată, Darwin Nunez a avut cifre fantastice: 34 de goluri şi 4 pase decisive, în 41 de partide în care evoluat.

Atacantul din Uruguay a marcat în poarta „cormoranilor” în întâlnirea din sferturile Champions League. Atacantul a marcat două goluri, câte unul în fiecare manşă. Benfica a fost eliminată de Liverpool, după 3-1 în tur, la Lisabona, şi 3-3 în returul de pe Anfield.

Recomandări
  • Darwin Nunez, eliminat în Liverpool – Crystal Palace 1-1
  • Reacția uruguayanului

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și