Închide meniul

David Beckham, mesaj pentru Cristiano Ronaldo: ”E incredibil! Sper să mai rămână doi ani la Manchester United!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 13:34

David Beckham, mesaj pentru Cristiano Ronaldo: ”E incredibil! Sper să mai rămână doi ani la Manchester United!”

David Beckham a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

David Beckham, în timpul cursei de Formula 1 de la Miami / Profimedia

David Beckham, legenda lui Manchester United, a vorbit despre viitorul lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford. Fostul mare internațional englez speră ca portughezul să rămână la echipa sa de suflet, chiar dacă sezonul acesta a fost unul de coșmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a avut un sezon individual foarte bun, reușind să marcheze 24 de goluri în 38 de meciuri. Totuși, atacantul cu 5 Baloane de Aur n-a reușit să își ducă echipa în grupele Champions League. Din contră, “diavolii” vor bifa un record negativ la finalul sezonului: cel mai mic număr de puncte adunat într-un singur sezon din campionatul Angliei, din istoria clubului.

David Beckham, mesaj pentru Cristiano Ronaldo

CR7 mai are un an de contract pe Old Trafford, dar rămâne un mare semn de întrebare în ceea ce privește viitorul său. David Beckham este optimist și speră ca superstarul portughez să rămână în continuare la Manchester United.

”Face ce știe el mai bine: marchează goluri. Să faci ceea ce face el la vârsta lui e incredibil. Cristiano este unul dintre cei mai buni jucători din ultimii 15 ani, împreună cu Messi. Sper să continue la Manchester United pentru un an sau doi. Este foarte important pentru fani!”, a declarat David Beckham, citat de The Mirror.

Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu Sir Alex Ferguson să discute despre viitorul său

Cristiano Ronaldo, out de la Manchester United? Aceasta este întrebarea momentului pe Old Trafford, după eșecul umilitor suferit de “diavoli” pe terenul lui Brighton, scor 0-4.

Reclamă

United a fost învinsă fără drept de apel de “pescăruși” și a ieșit matematic din cursa pentru locurile de UEFA Champions League. Ronaldo a fost surprins râzând ironic în timp ce el și colegii săi erau făcuți praf de Brighton.

Potrivit presei din Anglia, CR7 a avut mai multe întâlniri cu Sir Alex Ferguson, omul care l-a adus prima oară la United în urmă cu aproape 20 de ani. Mirror scrie că cei doi au discutat intens despre viitorul starului portughez la Manchester United. Multe voci din fotbalul britanic consideră că Ronaldo va pleca la vară, principalul motiv fiind ratarea calificării în UEFA Champions League.

În ciuda sezonului dezastruos al trupei lui Ralf Rangnick, Sir Alex Ferguson își dorește ca Cristiano să rămână și în următoarea stagiune, pentru “a-i proteja moștenirea”.

Reclamă 4 / 0/3

Legendarul manager al “diavolilor” a avut un rol decisiv și vara trecută, când l-a convins pe atacantul lusitan să semneze cu United, în detrimentul lui Manchester City.

Ronaldo, în planurile lui Erik ten Hag

Erik ten Hag va deveni noul manager al lui Manchester United în această vară. Potrivit The Telegraph, tehnicianul olandez își dorește ca Ronaldo să rămână pe Old Trafford.

Chiar dacă este anunțată o revoluție în lotul “diavolilor”, se pare că internaționalul portughez nu se va numără printre jucătorii de care conducerea vrea să scape. Mai mult, jurnaliștii britanici susțin că Ten Hag pregătește un plan ofensiv care îl va avea în prim-plan pe atacantul de 37 de ani.

Noul manager al lui United este conștient că vârsta își va pune amprenta asupra jocului lui Ronaldo, iar din acest motiv nu va ezita să îl schimbe sau să îl lase pe bancă în unele meciuri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și