Închide meniul

Dominik Szoboszlai s-a înțeles cu Liverpool. Star-ul maghiar, sub comanda lui Jurgen Klopp

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 21:46

Dominik Szoboszlai s-a înțeles cu Liverpool. Star-ul maghiar, sub comanda lui Jurgen Klopp

Dominik Szoboszlai s-a înțeles cu Liverpool

Dominik Szoboszlai, într-un meci pentru RB Leipzig / Profimediaimages

Dominik Szoboszlai s-a înțeles cu Liverpool. Oficialii cormoranilor au adus un nou mijlocaș central în lotul lui Jurgen Klopp, după transferul lui Alexis Mac Allister.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool i-a activat clauza de reziliere fotbalistului maghiar, pe care acesta o avea în contractul cu RB Leipzig. Echipa din Premier League le va achita germanilor suma de 70 de milioane de euro, pentru serviciile jucătorului.

Dominik Szoboszlai s-a înțeles cu Liverpool. Maghiarul va semna un contract valabil pe cinci sezoane

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, fotbalistul maghiar va semna un contract valabil pe cinci sezoane cu echipa antrenată de Jurgen Klopp. Acesta urmează să efectueze vizita medicală și să fie prezentat oficial de către formație. Dominik este cel mai scump jucător din istoria fotbalului maghiar. Acesta este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 50 de milioane de euro.

Jucătorul de 22 de ani și-a început cariera în Ungaria, la FC Fonix. În țara sa a mai jucat pentru o perioadă scurtă de timp la MTK Budapesta, de unde a revenit la echipa care l-a crescut.

Reclamă

A urmat apoi transferul la RB Salzburg, pentru suma de 500.000 de euro. Pentru echipa din Austria a jucat 83 de partide și a marcat 26 de goluri. De asmenea, a oferit 34 de pase decisive. După experiența de la Salzburg, Dominik a fost cumpărat de RB Leipzig, pentru suma de 20 de milioane de euro.

În Bundesliga, mijlocașul a adunat 91 de partide, 20 de goluri și 22 de pase de gol. În anul 2022 a câștigat premiul de fotbalistul anului, din partea Federației Maghiare.

Liverpool l-a prezentat oficial pe Alexis Mac Allister: „E un vis devenit realitate”

Liverpool l-a prezentat oficial pe mijlocaşul argentinian. Mac Allister a ajuns pe Anfield la doar şase luni de la câştigarea Cupei Mondiale cu Argentina. În sezonul trecut, el a fost unul dintre cei mai buni jucători de la Brighton:

Reclamă 4 / 0/3

„E un sentiment grozav. E un vis devenit realitate, e grozav să fiu aici şi abia aştept să încep. Voiam să fiu aici încă din prima zi, aşa că e bine că s-a rezolvat totul. Abia aştept să îmi întâlnesc coechipierii. A fost un an fantastic pentru mine. Cupa Mondială, plus tot ce am realizat cu Brighton. Acum e timpul să mă gândesc la Liverpool şi să devin un jucător şi un om mai bun în fiecare zi”, a declarat Alexis Mac Allister, potrivit site-ului oficial al „cormoranilor”.

Alexis Mac Allister a cucerit titlul mondial cu Argentina în 2022

Alexis Mac Allister a fost unul dintre componenţii Argentinei la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde sud-americanii au câştigat trofeul. Cu 16 selecţii la echipa naţională, el a marcat în victoria din grupe cu Polonia şi a pasat decisiv la golul lui Angel Di Maria din finala cu Franţa.

Mac Allister a ajuns în Europa de la Argentinos Juniors în ianuarie 2019, atunci când a semnat cu Brighton, echipă pentru care a evoluat timp de trei sezoane şi jumătate. Englezii au plătit la vremea respectivă suma de 8 milioane de euro. În total, el a îmbrăcat de 112 ori tricoul echipei din sudul Angliei, marcând 20 de goluri şi oferind 9 pase de gol.

În sezonul trecut, el a evoluat în 40 de meciuri pentru Brighton în toate competiţiile şi a marcat de 12 ori, reuşind cel mai bun sezon al său de la sosirea în Premier League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și