Închide meniul
VIDEO

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial! Imagini unice la revenirea la Brighton

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 2 ianuarie 2023, 13:52

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial! Imagini unice la revenirea la Brighton

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial / Twitter Brighton

Alexis Mac Allister a fost primit ca un campion mondial la revenire la Brighton. Colegii l-au aşteptat în cantonament şi l-au aplaudat la scenă deschisă pe argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mac Allister e primul jucător din istoria lui Brighton care a fost titular într-o finală de cupă mondială şi a fost îmbrăţişat de fiecare coleg din echipă şi de staff.

Alexis Mac Allister, primit ca un campion mondial

După zeci de secunde în care a fost aplaudat, acesta a fost „premiat” cu o imitaţie a cupei mondiale, pe care a ridicat-o deasupra capului, fiind răsplătit şi cu confetti.

Mac Allister a avut un rol important în echipa Pumelor pe tot parcursul turneului final. După golul marcat cu Polonia, el şi-a trecut în cont şi un assist în finala cu Franţa, la contraatacul de manual finalizat de Angel Di Maria.

Reclamă

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul, după câştigarea Campionatului Mondial

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Messi a ajuns la 26 de goluri, pentru Argentina, în cele mai importante competiţii ale echipelor naţionale (13 goluri la Campionatul Mondial, 13 la Copa America). L-a depăşit pe brazilianul Ronaldo şi a devenit sud-americanul cu cele mai multe reuşite.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și