Închide meniul

Drama uriașă trăită de Gabriel Jesus! Starul lui Arsenal a dat cărțile pe față: „Nu-mi aduc aminte când am jucat fără dureri”

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 22:14

Reclamă
Drama uriașă trăită de Gabriel Jesus! Starul lui Arsenal a dat cărțile pe față: „Nu-mi aduc aminte când am jucat fără dureri

Cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului

Gabriel Jesus / Profimedia

Iată drama uriașă trăită de Gabriel Jesus. Unul dintre cei mai importanți jucători de la Arsenal a vorbit despre greutățile din cariera sa de fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul echipei Arsenak a declarat că nu-şi mai aminteşte să fi jucat fotbal „fără dureri”, relatează bbc.com.

Drama uriașă trăită de Gabriel Jesus

Jesus, în vârstă de 27 de ani, a fost operat la genunchi după ce a suferit o accidentare care l-a scos din campania Braziliei pentru Cupa Mondială în decembrie 2022 – fiind indisponibil 99 de zile, notează news.ro.

Atacantul, care a jucat 15 meciuri în Premier League pentru Arsenal în acest sezon, a suferit alte trei accidentări la genunchi în puţin peste un an.

„Uneori îl simt [genunchiul]”, a spus Jesus. „Nu-mi amintesc ultima dată când am jucat fotbal fără dureri. Încerc să mă menţin puternic în minte”, a adăugat Jesus, care a marcat patru goluri în Premier League în acest sezon.

Reclamă
Reclamă

După 159 de apariţii pentru Manchester City, Jesus s-a transferat în nordul Londrei, dar se zvoneşte că echipa lui Mikel Arteta urmăreşte acum un alt atacant – Ivan Toney de la Brentford fiind unul dintre numele menţionate.

Despre concurenţa care ar putea sosi în vară, Jesus a spus: „Ei ştiu deja dacă vor pe cineva sau nu. Aceasta ar putea fi o întrebare pentru ei. Treaba mea este să mă antrenez din greu şi să îmbunătăţesc ceea ce am de îmbunătăţit. Speculaţiile vor exista mereu”.

Cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului

Cu doar 7 meciuri până la finalul campionatului, principalele favorite la titlu sunt Liverpool, Arsenal și Manchester City. În momentul de față, lideri sunt „tunarii”, cu 71 de puncte, în timp ce „cormoranii” lui Jurgen Klopp sunt pe 2, la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

Reclamă

Poziția a 3-a este ocupată de Manchester City, care are 70 de puncte. Totuși, șanse matematice la titlu mai au și Tottenham (locul 4) și Aston Villa. Cele două formații sunt însă la 11 puncte de lider, astfel că probabilitatea ca una dintre acestea să fie campioană este redusă.

Iată cotele oferite de specialiști, pentru lupta la titlu din Premier League. Topul echipelor favorite la câștigarea campionatului:

1. Manchester City – 2.5
2. Arsenal – 2,75
3. Liverpool – 3,25
4. Tottenham – 1000
5. Aston Villa – 4500

Acest top este bazat și pe programul celor 3 principale candidate la câștigarea campionatului.

Manchester City, care își apără titlul, mai are de jucat cu Luton, Tottenham, Brighton, Nottingham, Wolves, Fulham și West Ham. De asemenea, campioana Angliei va juca și o dublă cu Real Madrid, în sferturile UEFA Champions League.

În cazul lui Liverpool, elevii lui Jurgen Klopp se vor duela cu: Crystal Palace, Fulham, Everton, West Ham, Tottenham, Aston Villa și Wolves, în cele 4 etape rămase din campionat. „Cormoranii” luptă și pentru calificarea în semifinalele Europa League cu Atalanta.

Totuși, cel mai greu program, în opinia specialiștilor, este cel al lui Arsenal. Chiar dacă „tunarii” sunt lideri, aceștia au de jucat și dubla cu Bayern Munchen din sferturile Champions League, iar programul din Premier League nu îi ajută, cel puțin pe hârtie, în lupta la titlu.

Până la finalul sezonului, Arsenal se va mai duela, în campionat, cu: Aston Villa, Wolves, Chelsea, Tottenham, Bournemouth, Manchester United și Everton.

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:07 19 sept.

Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul

23:50

Manchester City – Inter 0-0, meciul serii din Liga Campionilor. Victorii pentru PSG şi Borussia Dortmund

23:24

Singurul obiectiv pe care i l-a trasat Neluţu Varga lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu vorbesc de titlu!”

23:10

Valeriu Iftime a dezvăluit suma uriaşă pe care a pierdut-o sezonul trecut! Care e cea mai mare greşeală făcută în fotbal

22:29

Adrian Petre s-a răzgândit în privinţa retragerii la doar o zi după anunţul deciziei: „Îl aşteptăm la antrenamente”

22:04

„Eu nu vreau Olatunji” Jucătorul pe care Gigi Becali l-a respins imediat, gol şi assist în Sparta Praga – Salzburg 3-0!

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 3 FotoLovitură pentru Ilie Năstase după recalcularea pensiilor! Ce s-a întâmplat cu pensia fostului lider mondial: „Atât merit” 4 FotoSezon terminat pentru Svitolina! Tenismena ucraineană a fost operată 5 Bayern, victorie istorică cu Dinamo Zagreb! Harry Kane, „poker” de senzaţie în „măcelul” de la Munchen 6 A murit Salvatore „Toto” Schillaci! Eroul Italiei de la Mondialul din 1990 avea 59 de ani
Citește și