Închide meniul

Cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului! Cotele pentru câștigarea campionatului

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 16:52

Reclamă
Cum arată „nebunia din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului! Cotele pentru câștigarea campionatului

Cum arată "nebunia" din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului

Un meci dintre Manchester City și Arsenal / Profimedia

Iată cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului! Lupta la titlu din cel mai „tare” campionat al lumii a devenit una incendiară, odată cu partidele din etapa cu numărul 32.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul acesteia, Liverpool a făcut un pas greșit în cursa pentru primul loc, după ce a remizat pe Old Trafford cu Manchester United, scor 2-2. Derby-ul Angliei a putut fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Cum arată „nebunia” din Premier League, cu 7 etape înainte de finalul campionatului

Cu doar 7 meciuri până la finalul campionatului, principalele favorite la titlu sunt Liverpool, Arsenal și Manchester City. În momentul de față, lideri sunt „tunarii”, cu 71 de puncte, în timp ce „cormoranii” lui Jurgen Klopp sunt pe 2, la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj mai slab.

Poziția a 3-a este ocupată de Manchester City, care are 70 de puncte. Totuși, șanse matematice la titlu mai au și Tottenham (locul 4) și Aston Villa. Cele două formații sunt însă la 11 puncte de lider, astfel că probabilitatea ca una dintre acestea să fie campioană este redusă.

Iată cotele oferite de specialiști, pentru lupta la titlu din Premier League. Topul echipelor favorite la câștigarea campionatului:

Reclamă

1. Manchester City – 2.5
2. Arsenal – 2,75
3. Liverpool – 3,25
4. Tottenham – 1000
5. Aston Villa – 4500

Acest top este bazat și pe programul celor 3 principale candidate la câștigarea campionatului.

Manchester City, care își apără titlul, mai are de jucat cu Luton, Tottenham, Brighton, Nottingham, Wolves, Fulham și West Ham. De asemenea, campioana Angliei va juca și o dublă cu Real Madrid, în sferturile UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

În cazul lui Liverpool, elevii lui Jurgen Klopp se vor duela cu: Crystal Palace, Fulham, Everton, West Ham, Tottenham, Aston Villa și Wolves, în cele 4 etape rămase din campionat. „Cormoranii” luptă și pentru calificarea în semifinalele Europa League cu Atalanta.

Totuși, cel mai greu program, în opinia specialiștilor, este cel al lui Arsenal. Chiar dacă „tunarii” sunt lideri, aceștia au de jucat și dubla cu Bayern Munchen din sferturile Champions League, iar programul din Premier League nu îi ajută, cel puțin pe hârtie, în lupta la titlu.

Până la finalul sezonului, Arsenal se va mai duela, în campionat, cu: Aston Villa, Wolves, Chelsea, Tottenham, Bournemouth, Manchester United și Everton.

Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2

Jurgen Klopp a răbufnit după Manchester United – Liverpool 2-2. Antrenorul „cormoranilor” a vorbit sincer despre prestația jucătorilor săi, din derby-ul de pe Old Trafford.

Marele derby din Premier League a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Echipa lui Ten Hag a scos un punct uriaș și i-a încurcat pe „cormorani” în lupta pentru titlu.

Antrenorul german a dezvăluit faptul că nu e mulțumit de rezultatul înregistrat pe Old Trafford. Acesta a spus totuși că nu e nervos pe jucători și a menționat că acest punct poate fi decisiv, la finalul campionatului, iar legat de lupta la titlu, Jurgen Klopp a spus că echipa sa nu va renunța și își va juca șansa până în ultima etapă.

„E evident că ar fi trebuit să învingem, după cum a arătat prima repriză trebuia să avem un avantaj mult mai mare pe tabela de marcaj. A fost dezamăgitor să intrăm la pauză cu doar un gol în față, la cum s-a jucat.

Reclamă

În cele din urmă, am terminat cu un punct în plus în clasament față de cât aveam la începutul etapei. Nu sunt fericit de rezultat, normal, dar acest punct poate face diferența la final. Echipa care câștigă Premier League, la final, va merita să fi câștigat. Suntem în această cursă și nu vom renunța.

E evident că ar fi trebuit să învingem, după cum a arătat prima repriză trebuia să avem un avantaj mult mai mare pe tabela de marcaj. A fost dezamăgitor să intrăm la pauză cu doar un gol în față, la cum s-a jucat.

În cele din urmă, am terminat cu un punct în plus în clasament față de cât aveam la începutul etapei. Nu sunt fericit de rezultat, normal, dar acest punct poate face diferența la final. Echipa care câștigă Premier League, la final, va merita să fi câștigat. Suntem în această cursă și nu vom renunța.

Nu am fost nervos pe băieți, dar în tensiunea meciului m-am manifestat, nu am putut trece peste anumite lucruri. Cel mai mult m-am enervat când am văzut la o fază că am rămas cu un jucător între linii. Dacă aș fi fotbalist, nu aș fi mulțumit că managerul meu urlă așa pe margine, ceea ce e complet în regulă. Mi-am pierdut calmul, dar se mai întâmplă și astfel de momente”, a spus Jurgen Klopp, citat de Sky Sports.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și