Închide meniul

„Eliberaţi-l!” Radu Drăguşin a fost uitat pe bancă în Tottenham – Wolves 1-2, iar fanii şi-au ieşit din minţi: „De ce l-am adus?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 februarie 2024, 19:30

Reclamă
„Eliberaţi-l! Radu Drăguşin a fost uitat pe bancă în Tottenham – Wolves 1-2, iar fanii şi-au ieşit din minţi: „De ce l-am adus?

Radu Drăguşin a fost uitat pe bancă în Tottenham - Wolves 1-2

Radu Drăguşin, la antrenamente / Profimediaimages

Radu Drăguşin a fost uitat pe bancă în meciul Tottenham – Wolves, scor 1-2, din etapa a 25-a din Premier League. Fundaşul român, transferat cu 30 de milioane de euro, nu a jucat niciun minut în eşecul surprinzător suferit pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ange Postecoglou i-a titularizat în centrul defensivei pe Micky van de Ven şi Cristian Romero. Cei doi s-au întrecut în gafe şi i-au permis lui Joao Gomes să înscrie o „dublă” de senzaţie. Spurs a corborât din TOP 4, iar fanii şi-au ieşit din minţi.

Radu Drăguşin a fost uitat pe bancă în Tottenham – Wolves 1-2

Suporterii lui Spurs au răbufnit pe reţelele sociale şi au cerut explicaţii pentru faptul că cel mai scump transfer al iernii nu prinde echipa.

Eliberaţi-l pe Drăguşin!” a fost un mesaj postat pe Twitter.

Reclamă

De ce l-am mai cumpărat pe Drăguşin?„, a fost întrebarea lansată de un alt fan.

Vă rog să nu îl mai lăsaţi pe Emerson să joace! Vă rog, jucaţi cu Drăguşin

Reclamă 4 / 0/3

Nu a refuzat-o Drăguşin pe Bayern Munche pentru că îşi dorea să joace? Conte a plecat de mult, dar să îi văd pe Davies şi Royal că sunt titulari este enervant

Radu Drăguşin încă nu a fost titular în niciun meci pentru Tottenham. A intrat pe finalul a trei partide din Premier League.

Arsenal a învins la scor pe Burnley, Tottenham a cedat acasă, cu Wolverhampton

Echipa engleză Arsenal Londra s-a impus sâmbătă, în deplasare, scor 5-0, în faţa echipei Burnley, în etapa a 25-a din Premier League. Într-un alt meci, Tottenham a pierdut, pe teren propriu, scor 1-2, cu gruparea Wolverhampton.

Arsenal a controlat partida de la Burnley, de pe Turf Moor, şi a deschis scorul repede, încă din minutul 4, prin Martin Odegaard. „Tunarii” şi-au dublat avantajul în minutul 41, când Bukayo Saka a transformat un penalti. Imediat după pauză, acelaşi Bukayo Saka a înscris pentru 3-0, iar în minutul 66 Leandro Trossard a dus scorul la 4-0. Kai Havertz a închis tabela, în minutul 78, şi Arsenal s-a impus cu 5-0.

La Londra, Tottenham a cedat cu 1-2 în faţa formaţiei Wolverhampton Wanderers. Joao Gomes a reuşit o dublă pentru „lupi”, în timp ce apărătorul român Radu Drăguşin nu a fost utilizat de antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, rămânând pe banca rezervelor.

Reclamă

În clasament conduce FC Liverpool, cu 57 de puncte, urmată de Arsenal (55 de puncte), Manchester City (52 de puncte, care mai are de disputat două meciuri), Aston Villa (49 de puncte), iar Tottenham este pe locul 5, cu 47 de puncte. Bournemouth, echipa la care portarul român Ionuţ Andrei Radu nu mai prinde lotul, se află pe locul 13, cu 29 de puncte, anunţă news.ro.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în cadrul etapei a 25-a din Premier League:

Brentford – FC Liverpool 1-4 (Toney 75 / D. Nunez 35, Mac Allister 55, Salah 68, Gakpo 86);

Burnley – Arsenal Londra 0-5 (Odegaard 4, B. Saka 41 penalti, 47, Trossard 66, K. Havertz 78);

Fulham – Aston Villa 1-2 (R. Muniz 63 / O. Watkins 23, 56);

Newcastle – Bournemouth 2-2 (Gordon 58 penalti, Ritchie 90+2 / Solanke 51, Semenyo 69);

Nottingham Forest – West Ham 2-0 (Awoniyi 45+5, Hudson-Odoi 90+4);

Tottenham – Wolverhampton 1-2 (Kulusevski 46 / Joao Gomes 42, 63).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și