Închide meniul

Erik ten Hag a dezvăluit ce a discutat cu Cristiano Ronaldo, până să îl dea afară de la Manchester United: „Nu putem accepta asta! Trebuie să plece”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2022, 13:56

Reclamă
Erik ten Hag a dezvăluit ce a discutat cu Cristiano Ronaldo, până să îl dea afară de la Manchester United: „Nu putem accepta asta! Trebuie să plece

Erik ten Hag, săgeţi către Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo şi Erik ten Hag / Profimedia Images

Erik ten Hag a dezvăluit ce a discutat cu Cristiano Ronaldo, înainte să se lase cu un scandal monstru. Managerul lui Manchester United a fost șocat de ceea ce a declarat atacantul de 37 de ani în „interviul secolului”. Așa a ajuns să îi ceară conducerii rezilierea contractului starului portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erik ten Hag a aflat într-un mod surprinzător că Cristiano Ronaldo vrea să plece de pe Old Trafford. CR7 nu i-ar fi spus niciodată asta antrenorului olandez. A făcut-o însă în timpul interviului exploziv pe care Ronaldo i l-a acordat lui Piers Morgan, în care acesta a spus că nu îl respectă pe Ten Hag.

Erik ten Hag a dezvăluit ce a discutat cu Cristiano Ronaldo la Manchester United

După acest interviu, Manchester United a reziliat contractul portughezului, care revenise la club în august 2021. „Voia să plece, era destul de clar. Iar când un jucător nu mai vrea să fie la un club, trebuie să plece”, a declarat Ten Hag.

Prima dată când a spus că vrea să plece a fost în timpul acestui interviu. Ca şi club nu putem accepta asta. Acest lucru are consecinţe. Când a făcut pasul, a ştiut că vor exista consecinţe. Înainte, nu mi-a vorbit niciodată despre asta. În timpul verii am avut o discuţie. A venit să mă vadă să-mi spună că îmi va spune în şapte zile dacă vrea să rămână. Apoi s-a întors şi mi-a spus că vrea să rămână„, a spus antrenorul.

Înainte de acest interviu pentru TalkTV, Ten Hag spusese de mai multe ori că Ronaldo făcea parte din planurile sale. „Îmi place să lucrez cu jucători de talie mondială”, a afirmat el.

Reclamă

Am vrut să rămână din primul până în ultimul minut. Am făcut tot posibilul pentru a-l integra în echipă pentru că îi sunt conştient de calităţile. Ne-am dorit să facă parte din proiect, să contribuie la Manchester United pentru că este un mare jucător, cu o istorie grozavă„, a adăugat Ten Hag, potrivit news.ro.

Nu am respect față de el (n.r. Erik ten Hag) pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine„, a răbufnit Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo, un nou atac la Erik ten Hag

Cristiano Ronaldo lansase un nou atac la Erik ten Hag. Starul portughez a vorbit şi despre gestul din partida cu Tottenham, când a plecat înainte de finalul meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo a mai spus că nu permite vreunui antrenor să îl bage doar 3 minute să joace într-o partidă.

Piers, voi fi sincer cu tine, poate regret cumva că am părăsit stadionul la amicalul cu Rayo Vallecano. Poate sau poate nu, nu știu. Este dificil să spun cu siguranță, dar să spunem că regret. În același timp, m-am simțit provocat de către antrenor. Nu permit ca un antrenor să îmi dea doar trei minute într-un joc. Scuze, nu sunt acel tip de jucător. Sunt conștient de ce pot oferi echipei (n.red. despre meciul cu Tottenham).

Am fost eu și alți opt jucători, dar au vorbit doar despre mine. Toată lumea face asta. Anul trecut, mulți jucători procedau la fel.

La meciul acela, au mai plecat opt jucători, dar au vorbit doar despre oaia neagră, adică despre mine. Am înțeles, mi-am cerut scuze antrenorului, iar acel capitol a fost închis pentru mine. (…).

Bine, nu mă bagi contra lui Manchester City din respect pentru cariera mea, dar vrei să intru trei minute împotriva lui Tottenham. Nu are niciun sens. Cred că a făcut-o intenționat”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și