Închide meniul

Erik ten Hag le-a pus gând rău lui Manchester City și Liverpool! Mesajul războinic al noului antrenor de la Manchester United

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 23 mai 2022, 16:35

Erik ten Hag le-a pus gând rău lui Manchester City și Liverpool! Mesajul războinic al noului antrenor de la Manchester United

Erik ten Hag nu se teme de Erling Haaland, înainte de Manchester City - Manchester United

Erik ten Hag, în timpul unui meci / Profimedia

Erik ten Hag (52 ani) le-a pus gând rău lui Manchester City și Liverpool. Noul antrenor al lui Manchester United s-a săturat de hegemonia celor două cluburi în Premier League și le-a transmis un mesaj războinic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor de la Ajax urmează să o preia pe Manchester United și îl va înlocui pe Ralf Rangnick. Asta după ce englezii au achitat celor de la Ajax clauza de reziliere a tehnicianului, în valoare de 1,5 milioane de euro.

Antrenorul olandez este văzut de către suporteri drept un adevărat salvator, în special pentru stilul excepţional de joc pe care „lăncierii” l-au arătat sub comanda sa.

Erik ten Hag le-a pus gând rău lui Manchester City și Liverpool

”În acest moment, le admir pe amândouă, Liverpool și Manchester City. Joacă un fotbal fantastic, dar mereu erele se vor încheia. Vreau să mă lupt cu ele. Sunt sigur că toate cluburile vor asta. Premier League este cea mai tare competiție din lume, dar sunt pregătit!”, a transmis Erik ten Hag, citat de ESPN.

Reclamă

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo

Erik ten Hag are planuri mari cu Cristiano Ronaldo după preluarea lui Manchester United şi îl vrea în continuare pe starul portughez la echipă.

Ten Hag a oferit primul interviu presei din Olanda, în care a vorbit despre trecerea sa de la Ajax la Manchester United, explicând cât e de importantă colaborarea cu CR7.

Din data de 16 mai, eu am devenit antrenorul lui Manchester United. Trebuie să se întâmple multe lucruri în sezonul viitor. Îmi voi pune amprenta în implementarea personalului şi a echipei pentru sezonul viitor și vreau să se facă cu extremă atenție.

Reclamă 4 / 0/3

Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Ronaldo. Este un gigant, pentru tot ce a arătat până acum și pentru cât de ambițios este. Vreau să-l țin la Manchester United, desigur. El a fost foarte important pentru acest club și poate produce statistici grozave.”

Timpul meu la Ajax nu ar fi putut merge mai bine. Poate dacă aș fi câștigat Liga Campionilor sau Europa League. Dar nu este realist să câștig toate trofeele posibile. Ajax este acum din nou cel mai dominant club din țară.  Am avut de ales să lucrez la un alt club decât Manchester United, cu o bază mai bună. Dar am ales Manchester United. Lucrurile trebuie rezolvate acolo și asta este o provocare. Clubul și cu mine suntem pe aceeași lungime de undă despre cum vreau să fac asta„, a spus Erik ten Hag conform presei din Olanda.

Erik ten Hag, buget de 100 de milioane de lire sterline

Erik ten Hag are un buget de 100 de milioane de lire sterline pentru transferurile din această vară de la Manchester United

Antrenorul batav a început să își facă lista de transferuri, iar țintele lui Manchester United pentru perioada de mercato sunt impresionante. Cu toate acestea, ten Hag se confruntă cu o mare problemă, anunță cei de la The Sun.

Conducătorii celor de la United îi vor pune la dispoziție antrenorului un buget de doar 100 de milioane de lire sterline. Suma este una mică dacă ar fi să ținem cont de fotbaliștii ceruți de Erik ten Hag la United.

Recomandări
  • Erik ten Hag le-a pus gând rău lui Manchester City și Liverpool
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și