Închide meniul

Erik ten Hag nu-l menajează pe Cristiano Ronaldo, înainte de Manchester United – Arsenal: „Voi fi prietenul şi profesorul lui”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 septembrie 2022, 8:58

Erik ten Hag nu-l menajează pe Cristiano Ronaldo, înainte de Manchester United – Arsenal: „Voi fi prietenul şi profesorul lui

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci pentru Manchester United/ Profimedia

Erik ten Hag nu-l menajează pe Cristiano Ronaldo, înainte de Manchester United – Arsenal. Managerul „Diavolilor” a declarat că starul lusitan va fi nevoit să se lupte pentru postul de titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United se pregăteşte de duelul cu Arsenal, singura echipă cu maximum de puncte după cinci runde din Premier League. Cristaino Ronaldo s-ar putea să înceapă meciul tot de pe bancă, aşa cum s-a întâmplat şi în ultima etapă, în victoria trupei de pe Old Trafford cu Leicester.

Erik ten Hag nu-l menajează pe Cristiano Ronaldo, înainte de Manchester United – Arsenal

Erik ten Hag a analizat partida ce va urma, şi anume aceea cu Arsenal. Managerul „Diavolilor” a oferit declaraţii şi în privinţa situaţiei lui Cristiano Ronaldo, care va continua pe Old Trafford pentru încă un sezon. Ten Hag l-a avertizat pe starul portughez că nu va face nicio excepţie pentru el, iar acesta va fi nevoit să se lupte pentru un loc în primul 11.

„Voi fi prietenul lui. Uneori voi fi şi profesorul lui. Depinde de situaţie. Aşa cum ştim cu toţii, nu s-a pregătit în pre-sezon, şi asta contează. În special la modul în care jucăm, nu se compară cu anul trecut”, a declarat Erik ten Hag, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Arsenal, citat de telegraph.co.uk.

Cristiano Ronaldo va rămâne la Manchester United, pentru încă un sezon. Atacantul nu a reuşit să se transfere în această vară, după ce numeroase zvonuri au fost asociate de numele său. Ultima echipă care părea interesată de serviciile portughezului de 37 de ani a fost Chelsea, însă nu s-a ajuns la un numitor comun.

Reclamă

Erik ten Hag, primele explicaţii după rămânerea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Erik ten Hag a dezvăluit că starul portughez face parte din planurile sale la Manchester United. Totodată, managerul „Diavolilor” a declarat că Ronaldo este bucuros că a rămas pe Old Trafford pentru încă un sezon.

„Suntem fericiţi alături de el, el e fericit că se află aici şi vrem să avem un sezon de succes împreună. De la început am spus că face parte din planurile noastre. Suntem toţi pe aceeaşi pagină”, a declarat Erik ten Hag, citat de The Sun.

Mai mult, în ultima partidă, Cristiano Ronaldo nu a părut fi deranjat de statutul de rezervă. Acesta a fost surprins zâmbind în timpul încâlzirii, până la introducerea în teren din minutul 68.

Reclamă 4 / 0/3

Starul portughez va evolua alături de Manchester United în Europa League. Va fi primul sezon din carieră al lui Cristiano Ronaldo în care va fi la startul altei competiţii europene, alta decât Champions League.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a deschis scorul la scurt timp după ce a fost introdus în teren 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și