Închide meniul

Erling Haaland a doborât un nou record la Manchester City! Starul norvegian a marcat un hat-trick cu Fulham

Viviana Moraru Publicat: 2 septembrie 2023, 18:54

Reclamă
Erling Haaland a doborât un nou record la Manchester City! Starul norvegian a marcat un hat-trick cu Fulham

Erling Haaland a doborât un nou record, după "dubla" marcată pentru Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci la Manchester City/ Profimedia

Erling Haaland a doborât un nou record la Manchester City, după hat-trick-ul marcat în duelul cu Fulham, din ultima rundă de Premier League. Starul norvegian a devenit jucătorul care a marcat cel mai repede 40 de goluri în campionatul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland are cifre fantastice la Manchester City şi în acest sezon. Atacantul norvegian a marcat şase goluri, în patru meciuri, fiind deja golgheterul campionatului englez.

Erling Haaland a doborât un nou record, după hat-trick-ul marcat pentru Manchester City

Erlig Haaland a punctat pentru prima dată în duelul cu Fulham în minutul 58. Atacantul a înscris cu un şut în forţă, de la marginea careului, după ce a primit o pasă perfectă de la Julian Alvarez.

Ulterior, în minutul 68, Erling Haaland a marcat din nou. Starul lui Pep Guardiola a punctat din penalty, lovitura de la punctul cu var fiind dictată ca urmare a faptului că Julian Alvarez a fost faultat în careu.

După „dubla” din meciul cu Fulham, Erling Haaland a stabilit un nou record. Atacantul a devenit jucătorul care a ajuns cel mai repede la borna de 40 de goluri marcate în Premier League. A avut nevoie de doar 39 de meciuri pentru a atinge acest fapt.

Reclamă

Norvegianul din atacul lui Manchester City a depăşit astfel recordurile deţinute de Alan Shearer şi Andy Cole. Cei doi au ajuns la borna de 40 de goluri marcate în Premier League, după 45 de meciuri bifate.

În acest sezon, Erling Haaland a marcat cinci goluri, în patru meciuri bifate în Premier League. Înainte de „dubla” cu Fulham, atacantul mai reuşise că marcheze un gol şi în duelul cu Sheffield, din runda preceentă, cât şi o „dublă” în prima etpă, cu Burnley.

Reclamă 4 / 0/3

Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară

S-a aflat care este motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară. Starul lui Manchester City a oferit detalii total surprinzătoare în cadrul podcastului lui Logan Paul.

Întrebat care este secretul formei sale, Haaland a vorbit despre obiceiurile pe care le are în afara terenului de fotbal. Are câteva trucuri care îl ajută să se recupereze rapid după meciuri.

„Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. E nevoie să dormi bine, sunt lucruri simple. Folosesc ochelari cu filtru pentru lumina albastră şi închid orice factor disturbator„, a declarat Haaland.

Starul norvegian a precizat că face orice pentru a-şi ţine gura închisă pe timpul somnului, acest lucru ajutându-l să se odihnească mai bine. Alături de el a fost şi KSI, un cunoscut rapper şi boxer. Acesta i-a spus că el foloseşte în fiecare seară bandă adezivă, pentru a se asigura că respiră pe nas. „Şi eu dorm aşa„, a reacţionat Haaland, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și