Închide meniul

Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară. Ce obiceiuri mai are norvegianul

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 20:47

Reclamă
Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară. Ce obiceiuri mai are norvegianul

Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară

Erling Haaland şi Pep Guardiola / Profimediaimages

S-a aflat care este motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară. Starul lui Manchester City a oferit detalii total surprinzătoare în cadrul podcastului lui Logan Paul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegianul în vârstă de 23 de ani a scris istorie sub comanda lui Pep Guardiola. În acest an a cucerit patru trofee în tricoul cetăţenilor: Champions League, Premier League, Cupa Angliei şi Supercupa Europei.

Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară

Adus cu 60 de milioane de euro de la Borussia Dortmund, Haaland a ajuns la o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro. Sezonul trecut a marcat 36 de goluri în Premier League şi 12 în Liga Campionilor. 3 goluri în tot atâtea meciuri are în noua ediţie de campionat.

Întrebat care este secretul formei sale, Haaland a vorbit despre obiceiurile pe care le are în afara terenului de fotbal. Are câteva trucuri care îl ajută să se recupereze rapid după meciuri.

Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. E nevoie să dormi bine, sunt lucruri simple. Folosesc ochelari cu filtru pentru lumina albastră şi închid orice factor disturbator„, a declarat Haaland.

Reclamă

Starul norvegian a precizat că face orice pentru a-şi ţine gura închisă pe timpul somnului, acest lucru ajutându-l să se odihnească mai bine. Alături de el a fost şi KSI, un cunoscut rapper şi boxer. Acesta i-a spus că el foloseşte în fiecare seară bandă adezivă, pentru a se asigura că respiră pe nas. „Şi eu dorm aşa„, a reacţionat Haaland, potrivit thesun.co.uk.

Jurnaliştii englezii anunţă că este o metodă folosită de mai multe vedete, pentru a creşte absorbţia de oxigen. Campionul din box Terence Crawford şi vedetele din UFC, Israel Adesanya și Alexander Volkanovski, sunt printre cei care apelează la banda adezivă.

Erling Haaland, pe lângă un program de somn normal, are şi o dietă strictă. Alimentele pe care le consumă atacantul norvegian sunt puiul, peştele şi pastele. De asemenean, Haaland nu consumă niciodată sare şi ulei, iar băutura pe care o bea este apa.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland şi iubita lui de 19 ani au făcut spectacol în vacanţă

Luna Trecută, Haaland şi Isabel Haugseng Johansen au fost fotografiaţi în ipostaze tandre la Saint-Tropez. Starul lui Manchester City se relaxează după un sezon istoric, în care a câştigat Champions League, Premier League şi Cupa Angliei.

Până să revină sub comanda lui Pep Guardiola, atacantul în vârstă de 22 de ani se menţine în formă practicând sporturi nautice. Imaginile în care apare alături de partenera lui au devenit virale (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS),

Golgheterul din Premier League nu s-a temut de o accidentare şi s-a distrat pe placa de wakeboard. Şi Isabel şi-a încercat norocul. Cei doi s-au întrecut şi pe skijet-uri şi au părut a se simţi excelent.

Haaland şi iubita lui şi-au petrecut vacanţa pe un iacht de lux, dar au făcut show în Ibiza. Norvegianul ar fi lăsat, într-un singur club, 10.000 de lire sterline. Suma este infimă pentru el, în condiţiile în care primeşte un salariu săptămânal de 375.000 de lire sterline.

Erling Haaland a fost văzut în Ibiza şi alături de tatăl său, Alfie Haaland. Jucătorul cu o cotă de piaţă de 180 de milioane de euro a fost invitat, la un prânz regal, de Prinţul Albert de Monaco.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și