Închide meniul

Erling Haaland a marcat în Everton – Manchester City şi a mai spulberat un record! Cifre incredibile ale starului de 22 de ani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 17:07

Erling Haaland a marcat în Everton – Manchester City şi a mai spulberat un record! Cifre incredibile ale starului de 22 de ani

Erling Haaland a marcat în Everton - Manchester City şi a mai spulberat un record

Erling Haaland s-a bucurat după ce a înscris un nou gol în Premier League / Profimediaimages

Erling Haaland a marcat în meciul Everton – Manchester City, din etapa a 36-a din Premier League, şi a mai spulberat un record. Atacantul în vârstă de 22 de ani continuă să spulbere recorduri încă de la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilkay Gundogan a deschis scorul pe Goodison Park în minutul 37. Imediat după i-a oferit şi o centrare perfectă lui Haaland, care s-a înălţat peste defensiva gazdelor şi l-a învins pe Pickford. A marcat astfel cel de-al 36-lea gol din această ediţie a Premier League.

Erling Haaland a marcat în Everton – Manchester City şi a mai spulberat un record!

Haaland şi-a îmbunătăţit astfel recordul celor mai multe goluri marcate în campionatul Angliei, care a fost deţinut până în startul acestei luni de Andy Cole şi Alan Shearer (35 de goluri). A mai atins o bornă pur şi simplu uluitoare.

Norvegianul a ajuns la cele mai multe goluri marcate, într-un sezon, în toate competiţiile, fără a fi luat în calcul penalty-urile. Are 44, cu unul mai mult decât Mohamed Salah de la Liverpool. Este un nou record!

Reclamă

Erling Haaland a contribuit deja la 60 de goluri, în acest sezon, pentru trupa lui Pep Guardiola. În 48 de meciuri are 52 de reuşite şi 8 pase decisive!

Starul „cetăţenilor” încă mai are timp să îşi îmbunătăţească cifrele magnifice. Mai poate marca în cele trei meciuri din campionat, cu Chelsea, Brighton şi Brentford. City are de jucat şi returul cu Real Madrid, din semifinalele Champions League, dar şi finala Cupei Angliei, cu Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3

Haaland o poate ajuta pe Manchester City să câştige cele trei trofee, performanţă istorică!

Pep Guardiola a răspuns fără să stea pe gânduri când a fost întrebat cine e mai bun dintre Messi şi Haaland

Chiar dacă Erling Haaland e o maşinărie de goluri, Guardiola spune că nu se poate compara niciun jucător cu Messi, pe care îl consideră un fotbalist complet.

Messi sau Haaland? Nu poți să compari niciun jucător cu Messi. Leo este jucătorul complet, cel mai bun pe care l-am văzut vreodată. Viziune, pase, competitivitate, multe lucruri…să sperăm că Haaland se va apropia de Leo, ar fi minunat pentru noi„, a spus Pep Guardiola, conform jurnalistului Fabrizio Romano.

Haaland face un sezon fabulos în tricoul „cetăţenilor”, care l-au transferat în vara anului trecut, de la Borussia Dortmund, pentru 60 de milioane de euro. În prezent, norvegianul are o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și