Închide meniul

Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City! Norvegianul ar putea evolua în runda viitoare din Premier League

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2023, 17:25

Reclamă
Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City! Norvegianul ar putea evolua în runda viitoare din Premier League

Erling Haaland a doborât recordul de goluri din Premier League

Erling Haaland a atins o bornă uriaşă în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City. Starul norvegian a absentat de la ultimul meci, derby-ul cu Liverpool. Atacantul a reluat miercuri pregătirea alături de coechipierii săi, şi ar putea reveni pe teren la următorul meci al „cetăţenilor”, contra lui Southampton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a absentat şi din lotul Norvegiei, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024, care s-au desfăşurat la finalul lunii martie.

Erling Haaland a revenit la antrenamentele lui Manchester City

Erling Haaland a fost surprins miercuri, antrenându-se normal, alături de coechipierii lui de la Manchester City. Starul norvegian a revenit astfel după trei săptămâni de pauză. Anunţul revenirii lui Haaland la antrenamente a fost făcut chiar de oficialii trupei de pe Etihad, pe conturile oficiale de socializare.

Vârful de 22 de ani a suferit o accidentare în zona inghinală, la partida din Cupa Angliei, contra lui Burnley. La meciul respectiv, Haaland a reuşit un hat-trick fabulos, însă a fost înlocuit de Pep Guardiola în minutul 62.

Reclamă

În cele trei săptămâni de indisponibilitate, Erling Haaland a absentat de la o singură partidă a lui Manchester City. „Cetăţenii” însă s-au descurcat excelent şi fără golgheterul din Premier League, câştigând derby-ul cu Liverpool, scor 4-1.

De asemenea, Erling Haaland nu a putut fi convocat nici la echipa naţională. Norvegia a resimţit din plin lipsa atacantului de la Manchester City, deoarece a fost învinsă categoric de Spania, cu 3-0, şi a remizat cu Georgia, scor 1-1, în primele meciuri din drumul către EURO 2024.

Erling Haaland traversează un sezon de vis la Manchester City. Norvegianul a marcat 42 de goluri, în cele 37 de meciuri în care a jucat, doborând astfel mai multe recorduri.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”. Norvegianul este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League, cu 28 de goluri.

Oficialii lui Manchester City se tem de interesul tot mai crescut al lui Real Madrid pentru Haaland. „Tunetul Nordului” ar avea, în actualul contract, o clauză care îi permite să plece după doi ani, prioritate având chiar gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Pentru a o ţine departe pe Real Madrid, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan nu se uită la bani şi vrea să îi ofere lui Erling Haaland un salariu „extraterestru”. Potrivit thesun.co.uk, norvegianul ar urma să câştige, săptămânal, nu mai puţin de 500.000 de lire sterline (567.000 de euro). În prezent, Haaland primeşte 375.000 de lire sterline (425.000 de euro) pe săpătmână.

Zilele trecute, spaniolii au anunţat că Real Madrid a reactivat „Operaţiunea Haaland”. La începutul sezonului, Florentino Perez l-a ratat pe Erling după ce şi-a concentrat toate eforturile în a-l transfera pe Kylian Mbappe. Jurnaliştii de la as.com au dezvăluit că „galactii” vor să profite de clauza de reziliere care va intra în vigoare în 2024 şi să achite între 220 şi 240 de milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și