Închide meniul

Erling Haaland, absent de la ultimul antrenament al lui Manchester City! Norvegianul este incert pentru duelul „de foc” cu Liverpool

Viviana Moraru Publicat: 30 martie 2023, 21:00

Erling Haaland, absent de la ultimul antrenament al lui Manchester City! Norvegianul este incert pentru duelul „de foc cu Liverpool

Erling Haaland a fost absent de la ultimul antrenament al lui Manchester City şi ar putea rata meciul cu Liverpool

Erling Haaland, într-un meci la Manchester City/ Profimedia

  • Erling Haaland a lipsit de la ultimul antrenament al lui Manchester City
  • Starul norvegian ar putea rata duelul cu Liverpool

Erling Haaland a fost absent de la ultimul antrenament al lui Manchester City şi este incert pentru duelul „de foc” de sâmbătă, cu Liverpool, din Premier League. Norvegianul nu a putut juca nici în primele meciuri ale naţionalei sale, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland s-a accidentat în partida din Cupa Angliei cu Burnley, câştigată de Manchester City cu scorul categoric de 6-0. Norvegianul a reuşit un hat-trick în meciul respectiv, însă a părăsit terenul accidentat în minutul 62.

Erling Haaland a fost absent de la ultimul antrenament al lui Manchester City şi este incert pentru duelul cu Liverpool

Erling Haaland nu a participat la antrenamentul de joi al lui Manchester City, anunţă mundodeportivo.com. Norvegianul încă nu s-a refăcut după accidentarea suferită pe 18 martie, şi ar putea lipsi de la meciul cu Liverpool, de peste două zile.

Reclamă

Deşi Manchester City nu a emis un comunicat oficial prin care să anunţe care este starea exactă a lui Erling Haaland, sursa citată mai sus susţine că norvegianul ar putea rata mai multe meciuri, şi nu doar duelul cu Liverpool.

Erling Haaland a suferit o leziune la inghinali, motiv pentru care a ratat şi meciurile echipei sale naţionale, care s-au desfăşurat la finalul acestei luni. Norvegia a resimţit din plin lipsa atacantului de la Manchester City, deoarece a fost învinsă categoric de Spania, cu 3-0, şi a remizat cu Georgia, scor 1-1, în primele meciuri din drumul către EURO 2024.

Reclamă

Erling Haaland traversează un sezon de vis la Manchester City. Norvegianul a marcat 42 de goluri, în cele 37 de meciuri în care a jucat, doborând astfel mai multe recorduri.

Pentru Pep Guardiola, pierderea lui Erling Haaland pentru meciul cu Liverpool este una importantă, deoarece „cetăţenii” au nevoie de victorie pentru a se menţine aproape de Arsenal, liderul din Premier League.

De cealaltă parte, şi Liverpool îşi doreşte victoria, trupa lui Jurgen Klopp fiind în cursa pentru a prinde locul 4 din Premier League, loc care asigură prezenţa în grupele Ligii Campionilor, în sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City, gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland

Manchester City este gata să îi facă o ofertă fabuloasă lui Erling Haaland. Pep Guardiola i-a cerut conducerii să îi prelungească contractul atacantului de 22 de ani, care marchează pe bandă rulantă la primul sezon în tricoul „cetăţenilor”. Norvegianul este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League, cu 28 de goluri.

Oficialii lui Manchester City se tem de interesul tot mai crescut al lui Real Madrid pentru Haaland. „Tunetul Nordului” ar avea, în actualul contract, o clauză care îi permite să plece după doi ani, prioritate având chiar gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Pentru a o ţine departe pe Real Madrid, şeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan nu se uită la bani şi vrea să îi ofere lui Erling Haaland un salariu „extraterestru”. Potrivit thesun.co.uk, norvegianul ar urma să câştige, săptămânal, nu mai puţin de 500.000 de lire sterline (567.000 de euro). În prezent, Haaland primeşte 375.000 de lire sterline (425.000 de euro) pe săpătmână.

Zilele trecute, spaniolii au anunţat că Real Madrid a reactivat „Operaţiunea Haaland”. La începutul sezonului, Florentino Perez l-a ratat pe Erling după ce şi-a concentrat toate eforturile în a-l transfera pe Kylian Mbappe. Jurnaliştii de la as.com au dezvăluit că „galactii” vor să profite de clauza de reziliere care va intra în vigoare în 2024 şi să achite între 220 şi 240 de milioane de euro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool