Închide meniul

Erling Haaland, asaltat de un suporter al lui Manchester City! Reacţia fabuloasă a starului norvegian

Viviana Moraru Publicat: 27 august 2023, 18:29

Reclamă
Erling Haaland, asaltat de un suporter al lui Manchester City! Reacţia fabuloasă a starului norvegian

Erling Haaland, asaltat de un suporter al lui Manchester City

Erling Haaland, luat prin surprindere de un fan/ Profimedia

Erling Haaland a fost asaltat de către un suporter al lui Manchester City, în duelul din ultima etapă cu Sheffield. Un fan al „cetăţenilor” a sărit direct în spatele atacantului norvegian, care nu a fost deranjat de gestul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a marcat un gol în victoria cu 2-1 a lui Manchester City, în duelul cu Sheffield. Atacantul norvegian a mai ratat şi un penalty, în partida din etapa a treia a noului sezon de Premier League.

Erling Haaland, asaltat de un suporter al lui Manchester City

În minutul 63, Erling Haaland a deschis scorul în duelul cu Sheffield. Atacantul norvegian a punctat cu o lovitură de cap imparabilă, din centrarea lui Jack Grealish.

După gol, Haaland a mers să se bucure în faţa fanilor lui Manchester City, însă a fost asaltat de către un fan. Bucuros de faptul că „cetăţenii” au deschis scorul, fanul a sărit direct în spatele atacantului norvegian.

Haaland nu a fost deranjat de gestul euforic al suporterului. Ba chiar mai mult, norvegianul l-a îmbrăţişat pe fan, până ca acesta să fie scos de pe teren de către stewarzi.

Reclamă

Până să marcheze în poarta lui Sheffield, Erling Haaland a ratat un penalty, în prima repriză, în minutul 37.

În minutul 85, Sheffield a reuşit să egaleze prin reuşita lui Bogle, însă Manchester City a luat cele trei puncte, ca urmare a golului marcat în minutul 88 de către Rodri.

Reclamă 4 / 0/3

În acest start de sezon, Erling Haaland a marcat eja trei goluri la Manchester City. Pe lângă reuşita din duelul cu Sheffield, starul norvegian a mai reuşit o „dublă” în prima etapă, în duelul cu Burnley.

Pep Guardiola a ţipat la Erling Haaland pe teren!

Pep Guardiola a ţipat la Erling Haaland pe teren! Imediat după ce arbitrul meciului Burnley -Manchester City a fluierat sfârşitul primei reprize, Pep Guardiola s-a dus glonţ la atacantul său şi a început să ţipe.

Pep Guardiola a oprit camera TV care îl filma, în timp ce striga la Erling Haaland.

Celălalt gol al „cetăţenilor” a fost marcat în repriza secundă, de către Rodrigo Hernandez, în minutul

Unii vor iubi intesitatea acestui gest, care ar arăta de ce este un geniu. Dar vor fi și alții care se vor întreba de ce procedează așa în fața camerelor. Am lucrat cu unul dintre cei mai impulsivi manageri din fotbal (n.r. Sir Alex Ferguson), dar ar fi făcut asta întotdeauna în vestiar”, a spus Gary Neville pentru Sky Sports.

”L-am mai văzut pe Pep când face așa cu jucătorii. Singurul scop al lui City la acest meci, cred, a fost să-l pună pe Haaland în poziție de a marca”, a declarat Jamie Carragher despre gestul lui Pep Guardiola.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și