Închide meniul

Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri

Viviana Moraru Publicat: 4 mai 2024, 21:29

Reclamă
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri

Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci/ Profimedia

Erling Haaland a ajuns la cifre fabuloase la Manchester City, după ce a marcat patru goluri în duelul cu Wolverhampton. Atacantul norvegian a fost într-o formă de vis, în ultima etapă de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a ajuns la 35 de goluri marcate în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, starul norvegian a ajuns și la nouă hat-trick-uri pentru „cetățeni”, în mai puțin de două sezoane de la transferul său.

Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City

Erling Haaland a deschis scorul în minutul 12, în duelul cu Wolverhampton. Atacantul norvegian a punctat din penalty și a majorat scorul în minutul 35, din pasa lui Rodri.

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Erling Haaland a completat hat-trick-ul, punctând din nou din penalty. În repriza secundă, Wolverhampton a redus din diferență, Hwang Hee-Chan reușind să marcheze în minutul 53.

La doar un minut distanță, Erling Haaland a marcat din nou. Starul norvegian a primit o pasă de la Phil Foden și a înscris cu un șut fabulos, la care portarul „lupilor” nu a avut nicio șansă. Ulterior, în minutul 85, pentru Manchester City a mai marcat și Julian Alvarez.

Reclamă

Erling Haaland este al doilea jucător care reușește să marcheze patru goluri într-un meci din Premier League, din acest sezon. Primul care a reușit asta a fost Cole Palmer, vedeta celor de la Chelsea.

Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial

Erling Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial. Echipa spaniolă de fotbal FC Barcelona visează să-l transfere pe atacantul norvegian Erling Haaland de la formaţia engleză Manchester City în vara anului 2025, informează cotidianul El Mundo Deportivo.

FC Barcelona contează pentru următorul sezon pe serviciile polonezului Robert Lewandowski, care a refuzat un salariu de 100 de milioane de euro pe an din Arabia Saudită pentru a continua să joace la la nivel înalt alături de gruparea catalană.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, pentru campania 2025-2026, Barca speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor prin aducerea unui atacant de mare valoare. Clubul catalan speră ca până atunci să-şi regleze problemele financiare, în condiţiile în care urmează să inaugureze noul stadion Camp Nou, pentru a dispune de banii necesari în vederea achiziţionarea unui jucător de nivelul lui Haaland, scrie agerpres.ro.

În plus, pentru realizarea acestui obiectiv, Barca mizează şi pe relaţia foarte bună dintre preşedintele său, Joan Laporta, şi impresara fotbalistului norvegian, Rafaela Pimenta, adaugă ziarul citat.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:20 LIVE VIDEOCalificările la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” 10:23 Giani Kiriţă, avertisment pentru Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: „La ei o să fie foarte greu, nu va fi ușor!” 10:09 CFR Cluj – Farul şi Universitatea Craiova – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă de foc pentru locul 2 din Liga 1 9:42 „M-am chinuit să râd!” Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri 9:27 VIDEOBraga – Porto e meciul ultimei etape din Liga Portugal, LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves. Programul complet 9:15 VIDEONebunie totală la Southampton! Imagini fabuloase cu fanii „sfinţilor”, după calificarea în finala play-off-ului de promovare Vezi toate știrile
Citește și