Închide meniul

Erling Haaland, mesaj surprinzător de la Jamie Carragher: „Poate ai ales greşit clubul!”. Legenda lui Liverpool l-a arătat cu degetul pe Pep Guardiola

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 februarie 2023, 13:07

Erling Haaland, mesaj surprinzător de la Jamie Carragher: „Poate ai ales greşit clubul!. Legenda lui Liverpool l-a arătat cu degetul pe Pep Guardiola

Erling Haaland, mesaj surprinzător de la Jamie Carragher: "Poate ai ales greşit clubul!"

Erling Haaland, avertizat de jucătorul de legendă al lui Liverpool / Profimediaimages

Erling Haaland a primit un mesaj surprinzător de la Jamie Carragher. Golgheterul la zi din Premier League a fost avertizat de legenda lui Liverpool că nu va putea da cel mai bun randament la Manchester City. Totul ar avea legătură cu tactica aleasă pe Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Poate a ales greşit clubul!”, a spus Carragher, cel care a câştigat Champions League în 2005. Fostul fundaş este convins că Haaland arată, în prezent, doar 60% din potenţialul său.

Erling Haaland a primit un mesaj surprinzător de la Jamie Carragher

Haaland a ajuns la 25 de goluri în Premier League după hat-trick-ul înscris în victoria cu Wolverhampton. Totuşi, atacantul de 22 de ani nu a marcat în ultimele două meciuri din toate competiţiile. „Cetăţenii” au fost învinşi cu acelaşi scor, 1-0, de Arsenal şi Tottenham.

Cred că am văzut doar 60% din ceea ce poate Haaland. Te gândești la golul pe care l-a marcat împotriva lui West Ham, când era spațiu în spatele fundașilor și a făcut acea cursă. Știu că nu e mereu acolo din cauza modului în care joacă City. A venit de la Borussia Dortmund, dintr-un campionat în care se joacă mult pe contraatac. Acolo vedeam ritmul lui fulgerător. Aici nu. Poate că a ales greșit clubul care să poată să scoată ce e mai bun din el.

Nu vedem tot ce poate Haaland sau Manchester City. El a marcat 25 de goluri în Premier League, dar City, per total, a marcat același număr de goluri. În plus, a primit mai multe goluri și e mai vulnerabilă pe contraatac. City este o echipă diferită, e o echipă mai mică, cu Haaland în echipă. Dar nu este vina lui

Reclamă

City nu va juca pe contraatacuri, nu e stilul lui Guardiola. Jucătorii lui nu au energia sau puterea pentru a juca așa. Haaland va marca în continuare, dar nu vom vedea întregul pachet… tot ce poate face acest jucător… din cauza echipei la care a plecat. Dacă aş fi la Manchester City i-aş spune managerului să îi folosească la cel mai bun nivel abilităţile pe care le are„, a declarat Jamie Carragher pentru Sky Sports, citat de dailymail.co.uk.

Haaland a fost transferat de City de la Borussia Dortmund în vara anului trecut, cu 60 de milioane de euro. Cota lui de piaţă a ajuns la 170 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Erling Haaland ar fi nemulţumit de Pep Guardiola

Erling Haaland ar vrea să plece de la Manchester City, iar motivul acestei decizii ar fi reprezentat de Pep Guardiola. Presa din Spania anunţă faptul că relaţia dintre atacantul de 22 de ani şi managerul catalan s-ar fi răcit în ultima vreme.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland se află la primul sezon al său la Manchester City, fiind cumpărat în vară de „cetăţeni” de la Borussia Dortmund. Atacantul are cifre fabuloase la campioana Angliei, fiind golgheter în Premier League.

Erling Haaland este nemulţumit la Manchester City, fapt care nu este evidenţiat însă de performanţele sale. Norvegianul a marcat 31 de goluri, în 27 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Cu toate acestea, publicaţia spaniolă Nacional anunţă faptul că starul norvegian s-a distanţa de Pep Guardiola. Jurnaliştii spanioli notează faptul că managerul catalan al „cetăţenilor” este considerat responsabil pentru atmosfera tensionată din vestiarul echipei.

Un exemplu în acest sens este reprezentat de plecarea lui Joao Cancelo din această iarnă. Fundaşul se pare că se săturase de antrenorul Pep Guardiola, fiind de asemenea nemulţumit de faptul că nu mai bifa prea multe partide.

Totodată, aceeaşi sursă citată mai sus susţine faptul că Erling Haaland nu este fericit cu modul de joc impus de Pep Guardiola la Manchester City. Atacantul norvegian nu se poate face remarcat în unele partide, deoarece jocul este bazat pe posesie. Astfel, ar fi tentat cu un transfer la Real Madrid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 „Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! Vezi toate știrile
Citește și