Închide meniul

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland a rupt tăcerea: „Valorează un miliard de euro!”. Ce a spus despre clauza de reziliere a norvegianului

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2023, 9:59

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland a rupt tăcerea: „Valorează un miliard de euro!. Ce a spus despre clauza de reziliere a norvegianului

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland a rupt tăcerea

Rafaela Pimenta este impresarul lui Erling Haaland / Colaj Profimediaimages

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland, Rafaela Pimenta, a rupt tăcerea şi a vorbit în premieră despre viitorul golgheterului lui Manchester City. Agentul de jucători din Sao Paulo moşteneşte imperiul uriaş creat de Mino Raiola, cel care a murit pe 30 aprilie 2022, la vârsta de 54 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafaela Pimenta a oferit un interviu pentru as.com despre cel mai important jucător pe care îl are sub contract. 25 de ani a colaborat cu Mino Raiola, perioadă în care s-a ocupat de cele mai tari transferuri din fotbalul mondial.

Femeia care îl impresariază pe Erling Haaland a rupt tăcerea

(Reporter: Mino a lăsat închis viitorul lui Haaland?) Nu, nu. Mino a încetat să mai lucreze în decembrie 2021, cânt ştia deja ce avea să se întâmple. Nu pot vorbi despre asta, sunt avocat (n.r. dacă Erling Haaland ar putea ajunge la Real Madrid). Eu am o cale de ieşire uşoară, pe care Mino nu a putut-o folosi (n.r. zâmbeşte).

Reclamă

Este imposibil să te gândeşti la Haaland şi să nu zâmbeşti. Este un băiat hilar. Amândoi ne uităm unul la altul şi începem să râdem, este inevitabil. Asta este o faţă a lui. Cealaltă este aceea că e extrem de profesionist şi serios în ceea ce priveşte munca lui„, a spus Rafaela Pimenta pentru spaniolii de la AS.

S-a adus în discuţie şi clauza de 180 de milioane de euro care ar fi în contractul lui Erling Haaland şi care ar putea fi accesată din anul 2024. Pep Guardiola a negat existenţa ei, dar impresarul norvegianului s-a ferit să ofere detalii.

Reclamă

Este greu să vorbesc despre asta. Dacă nu-i spun nimic lui Haaland, o să înțeleagă greșit. Dacă îi spun ceva, va fi și el întrebat. Așa că prefer să nu spun nimic. Misterul este întotdeauna interesant. Eu nu am văzut ce a spus Guardiola, aşa că nu pot să-l ajut„, a mai declarat aceasta.

Rafaela a fost întrebată şi cât crede că valorează Erling Haaland în acest moment. Răspunsul a fost pe măsură.

Când am realizat transferul lui Pogba pe 80 de milioane de euro toată lumea a spus: ‘E incredibil!’ Astăzi mulți merită această sumă. Topul este reprezentat de cele 222 de milioane de euro primite pentru Neymar… Cifrele se schimbă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru mine, Haaland valorează 1.000 de milioane de euro. Poate că nimeni nu va plăti asta, dar este potențialul pe care îl are atunci când ajunge la un club. Odată cu el vin și fanii, golurile, rezultatele sportive, profesionalismul, conținutul digital, notorietatea, sponsorii… Dacă puneți toate acestea cap la cap, valoarea lui este un agregat de mai multe lucruri.

Dar prețul unui fotbalist este de fapt stabilit de un club. Știu că nimeni nu va plăti 700 de milioane de euro pentru un jucător, dar sunt foarte sigură că valoarea pe care o adaugă Erling când ajunge la un club este imensă, de cel puțin un miliard de euro„, a precizat Rafaela Pimenta.

Erling Haaland este lider detaşat în topul golgheterilor din Premier League. În 19 meciuri din campionat a înscris 25 de goluri şi a oferit 3 pase decisive. Pentru Manchester City are şi 5 goluri în 4 partide din Champions League. În vârstă de 22 de ani, Haaland are o cotă de piaţă de 170 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Kevin de Bruyne, elogiu pentru Erling Haaland

Kevin de Bruyne a avut un elogiu pentru Erling Haaland. Mijlocașul belgian l-a lăudat la scenă deschisă pe coechipierul său de la Manchester City. De Bruyne este convins că, dacă va continua să se pregătească la fel ca până acum, “cyborg-ul” norvegian va “ajunge la 800 de goluri” în carieră.

Erling Haaland marchează pe bandă rulantă în tricoul campioanei Angliei, iar Kevin de Bruyne este sigur că va continua pe această pantă fabuloasă.

Deja a marcat aproximativ 200 de goluri, probabil poate să ajungă la 600, 700 sau 800 dacă rămâne apt și continuă să facă lucrurile ca până acum. Erling este un atacant de cel mai înalt nivel”, a spus Kevin de Bruyne, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului
Fotbal extern • 5 mart., 20:36
Erling Haaland a spus cine este cel mai bun jucător din istoria fotbalului: „A câștigat toate trofeele”
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Erling Haaland, hat-trick fabulos la Manchester City
Fotbal extern • 27 feb., 23:06
Erling Haaland, meci istoric la Manchester City! A dat cinci goluri într-o oră! Kevin de Bruyne, patru pase decisive