Închide meniul

Erling Haaland, prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United, cu un hat-trick istoric: „E extraordinar! Asta iubesc la Manchester City”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 2 octombrie 2022, 19:28

Erling Haaland, prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United, cu un hat-trick istoric: „E extraordinar! Asta iubesc la Manchester City

Erling Haaland a marcat un hat-trick în poarta lui Manchester United

Erling Haaland, bucurie după ce a marcat în tricoul lui Manchester City / Profimedia

Erling Haaland a oferit prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United, cu un hat-trick istoric. Super-atacantul lui Manchester City a fost de neoprit în meciul de pe Etihad și a marcat pe bandă rulantă. Trupa lui Pep Guardiola s-a impus cu 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul derby-ului din Manchester, norvegianul s-a arătat extrem de fericit pentru rezultat și, mai ales, pentru relația excelentă pe care o are cu colegul său, Phil Foden.

Erling Haaland, prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United, cu un hat-trick istoric

La rândul său, Phil Foden a înscris un hat-trick în poarta lui Manchester United. În plus, atacantul englez i-a oferit două pase decisive lui Erling Haaland.

„Se simte tot timpul (n.r. – conexiunea dintre Erling Haaland și Phil Foden), se văd pasele pe care ni le dăm între noi, mereu vrem să mergem în ofensivă și să atacăm. Asta este ceea ce iubesc la această echipă: suntem mereu pregătiți de atac. Este extraordinar!”, a spus Erling Haaland, citat de Manchester Evening News.

Despre conexiunea magică dintre cei doi a vorbit și Foden:

Reclamă

„Evident, este un vis devenit realitate să joc în derby ca fan al lui City. Eu și Erling am construit o conexiune între noi, ne găsim pe teren. Este o plăcere să fac parte din această echipă. Am avut determinare încă de la începutul meciului, am fost pregătiți și ne-am finalizat ocaziile”, a declarat Phil Foden.

După fluierul de final, Ilkay Gundogan i-a luat mingea din brațe lui Erling Haaland și i-a oferit-o lui Phil Foden. Germanul a considerat că englezul ar trebui să plece cu „suvenirul” hat-trick-ului, chiar dacă și Haaland a înscris tot 3 goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland, hat-trick EXTRATERESTRU în derby-ul Manchester City – Manchester United!

Erling Haaland a marcat un hat-trick fabulos în derby-ul Manchester City – Manchester United, din Premier League. Starul norvegian s-a dezlănțuit în duelul de pe Etihad Stadium și a ajuns la 14 goluri marcate în actualul sezon din Anglia.

Haaland a doborât un record incredibil și a intrat în istoria fotbalului englez.

Erling Haaland a marcat din nou și a completat un hat-trick spectaculos în duelul de pe Etihad Stadium. Sergio Gomez a trimis excelent în fața porții, iar starul lui Pep Guardiola a deviat imparabil în poartă.

Haaland a devenit primul jucător din istoria Premier League care face hat-trick-ul în 3 meciuri consecutive disputate pe teren propriu. Norvegianul a mai lovit în duelurile cu Crystal Palace, scor 4-2, și Nottingham Forest, scor 6-0.

Haaland a ieșit prima oară la rampă în minutul 34, când a fost servit ideal de Kevin de Bruyne, cu o centrare din corner.

Super-atacantul de 22 de ani a sărit peste întreaga apărare a „diavolilor” și a reluat în poartă. Malacia, fundașul lui United, a încercat să respingă in-extremis, dar balonul depășise linia porții.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Conexiunea Kevin de Bruyne – Erling Halaand a produs din nou scântei 3 minute mai târziu. De Bruyne a centrat superb către bara a doua, iar „cyborg-ul” norvegian a reluat spectaculos în plasă, din cădere.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Haaland a ajuns la 13 goluri înscrise în Premier League, în 8 apariții.

Erling Haaland a ieșit din nou la rampă în minutul 44, când i-a pasat decisiv lui Phil Foden. Puștiul lui City a trimis simplu în poartă, cu latul. Același Foden a deschis scorul în minutul 8 al meciului de pe Etihad Stadium.

 

 

Recomandări
  • Erling Haaland, prima reacție după ce a spulberat-o pe Manchester United, cu un hat-trick istoric
  • Ce a spus super-atacantul lui Manchester City

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și