Închide meniul

Erling Haaland s-a înțeles cu Manchester City! Final de telenovelă pentru starul norvegian. Anunțul fabulos venit din Anglia

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 aprilie 2022, 8:21 / Actualizat: 19 aprilie 2022, 12:23

Erling Haaland s-a înțeles cu Manchester City! Final de telenovelă pentru starul norvegian. Anunțul fabulos venit din Anglia

Erling Haaland s-a înțeles cu Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci / Profimedia

„Telenovela” Erling Haaland este aproape de final! Presa din Anglia anunță că oficialii lui Manchester City s-au înțeles cu reprezentanții starului de la Borussia Dortmund. Norvegianul ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu astronomic de 500.000 de lire/săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland este la un pas să semneze cu Manchester City. Daily Mail anunță că oficialii de pe Etihad au ajuns la un numitor comun cu agenții atacantului de 21 de ani.

Erling Haaland s-a înțeles cu Manchester City! Starul norvegian va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League

Manchester City este pregătită să achite clauza de reziliere în valoare de 63 milioane de lire.

Dacă totul va merge conform planului, Erling Haaland va semna în următoarele zile un contract valabil pe 5 ani.

Potrivit sursei citate, starul de la Borussia Dortmund va primi un salariu fabulos de 500.000 de lire/săptămână. Astfel, internaționalul norvegian va deveni cel mai bine plătit jucător din Premier League.

Reclamă

Marele vis al lui Pep Guardiola, la un pas să devină realitate: Haaland la City

Săptămâna trecută, conducătorii Borussiei Dortmund au anunțat că încă nu s-a stabilit nimic în privința viitorului lui Haaland. Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen sunt celelate cluburi gigantice care l-au „vânat” pe Erling Haaland în ultimele luni. În cele din urmă, se pare că starul norvegian a ales să evolueze sub comanda lui Pep Guardiola, la City.

Oficialii lui Dortmund sperau ca Haaland să mai rămână la echipă încă un sezon, însă City a rămas tare pe poziții și acum se află foarte aproape să dea marea lovitură pe piața transferurilor.

Pep Guardiola căuta de ceva timp un atacant de careu, iar Erling Haaland reprezintă, fără doar și poate, soluția ideală. „Cyborg-ul” norvegian a marcat 82 de goluri în 85 de apariții în tricoul Borussiei Dortmund, în ultimele 3 sezoane, devenind un adevărat coșmar pentru orice fundaș.

Reclamă 4 / 0/3

În prezent, Haaland este cotat la 150 de milioane de euro de transfermarkt.com. Dacă înțelegerea va fi dusă la bun sfârșit, Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003.

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și