Închide meniul

Erling Haaland vs Kylian Mbappe: Dani Alves nici nu a stat pe gânduri. ”Este mai bun la toate capitolele. Pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2022, 10:57

Erling Haaland vs Kylian Mbappe: Dani Alves nici nu a stat pe gânduri. ”Este mai bun la toate capitolele. Pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun”

Erling Haaland vs Kylian Mbappe

Getty Images

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtați jucători din lume, dar nu l-a convins și pe Dani Alves. Veteranul Barcelonei nu ar cheltui toți banii pe norvegian, dar ar face-o pentru transferul lui Kylian Mbappe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu aș cheltui toți banii pe Haaland. Sincer, nu aș plăti mulți bani pentru el. Pe Mbappe, da, dar nu pe Haaland. Pe Mbappe l-aș lua primul, este mai bun la toate capitolele.

Dacă ar fi să faci o investiție majoră, trebuie să o faci pentru cei mai buni jucători. Dacă ar fi după mine, aș merge pe transferul lui Mbappe. Este cel mai bun jucător al momentului și, pentru stilul Barcelonei, nu există un jucător mai bun în fotbalul actual”, a spus Dani Alves despre Erling Haaland și Kylian Mbappe.

Erling Haaland și Kylian Mbappe ar putea fi colegi la Real Madrid

Josep Pedrerol, citat de marca.com, a anunțat că Mbappe va ajunge în această vară la Real Madrid, dar și că asta nu ar fi tot. Erling Haaland rămâne o pistă pentru Florentino Perez.

„Mbappe va juca pentru Madrid. Și Haaland vrea să joace la Real Madrid. Mbappe va evolua la Real Madrid, sunt sigur de asta! Cei de la Madrid mi-au spus că și Erling Haaland vrea să vină la Real. Ei știu deja asta„, a spus Pedrerol, în direct.

Reclamă

Liderul din La Liga ar avea astfel un atac uluitor, format din Karim Benzema, Kylian Mbappe și Erling Haaland. Ar fi o lovitură uriașă dată de cea mai titrată echipă de pe continent.

Cote uriașe de piață pentru Haaland și Mbappe

160 de milioane de euro este cota de piața a lui Kylian Mbappe, potrivit transfermarkt.com. Atacantul francez a înscris 28 goluri în 38 de meciuri jucate la PSG în acest sezon, în toate competițiile. De asemenea, acesta a reuşit şi 20 de pase decisive.

De partea cealaltă, Erling Haaland e cotat la 150 de milioane de euro și, chiar dacă a avut parte de un sezon cu mai multe accidentări, a marcat 23 de goluri, în 25 de meciuri, trecându-și în cont și 7 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și