Închide meniul

Erling Haaland va semna cu Manchester City! Salariu astronomic pentru ”cyborg-ul” norvegian

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 12:07

Erling Haaland va semna cu Manchester City! Salariu astronomic pentru ”cyborg-ul” norvegian

Erling Haaland s-a înțeles cu Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci / Profimedia

  • Erling Haaland va semna cu Manchester City
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Erling Haaland va semna cu Manchester City. Englezii de la Daily Mail au făcut marele anunț și au dezvăluit că transferul atacantului va fi făcut oficial chiar săptămâna aceasta. Norvegianul ar urma să devină cel mai bine plătit jucător din Premier League, cu un salariu astronomic de 500.000 de lire/săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City va achita clauza de reziliere în valoare de 63 milioane de lire. Erling Haaland va semna un contract valabil pe 5 ani. Pep Guardiola, care a fost un car de nervi după eliminarea din UEFA Champions League, căuta de ceva timp un atacant de careu, iar vedeta de la Dortmund reprezintă, fără doar și poate, soluția ideală.

Erling Haaland va semna cu Manchester City

Erling Haaland îi va călca pe urme tatălui său, Alf-Inge, care a evoluat la Manchester City în perioada 2000-2003.

Reclamă

În prezent, Haaland este cotat la 150 de milioane de euro de transfermarkt.com. „Cyborg-ul” norvegian a marcat 85 de goluri în 88 de apariții în tricoul Borussiei Dortmund, în ultimele 3 sezoane, devenind un adevărat coșmar pentru orice fundaș.

Real Madrid, Liverpool, Barcelona, PSG și Bayern Munchen se numără printre cluburile gigantice care l-au „vânat” pe Erling Haaland în ultimele luni.

Reclamă

Manchester City îl vrea și pe Paul Pogba

Manchester City îl vrea pe Paul Pogba. Francezul e liber de contract la finalul sezonului și o poate părăsi pe Manchester United ca să se alăture marilor rivali ai „diavolilor”. Pep Guardiola vrea să-l transforme într-o piesă importantă pe Etihad Stadium.

Daily Mail anunță că Manchester City a intrat în cursa pentru semnătura lui Pogba. Cum în câteva săptămâni francezul va rămâne fără angajament, campionul mondial din 2018 poate ajunge gratis la echipa lui Pep Guardiola. Pogba câștigă aproape 300.000 de lire sterline pe săptămână la Manchester United, dar City are toate resursele să-i ofere un salariu mai mare. De semnătura lui Paul Pogba s-au mai interesat si PSG și Juventus.

105 milioane de euro a plătit Manchester United ca să-l aducă pe Paul Pogba de la Juventus, în 2016. De atunci, fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. „Diavolii” n-au mai cucerit vreun trofeu de cinci ani.

Reclamă 4 / 0/3

În 2012, Manchester United îl lăsa pe Paul Pogba să plece gratis, la Juventus. Ultimul star care s-a transferat de la Manchester United la Manchester City a fost Carlos Tevez, în 2009, pentru 29 de milioane de euro

Pep Guardiola, tiradă în direct la adresa lui Liverpool

Pep Guardiola a avut o tiradă în direct la adresa lui Liverpool. Manchester City a învins-o la scor pe Newcastle, 5-0, iar ”cetățenii” au revenit pe prima poziție în Premier League. La final, marele antrenor a fost un car de nervi.

Pep Guardiola este de părere că Manchester City luptă împotriva tuturor în Premier League. Antrenorul susține că întreaga țară vrea ca Liverpool să devină din nou campioană.

”Toată Anglia ține cu Liverpool în lupta la titlu. Media și toată lumea. Liverpool are o istorie incredibilă în competiții europene, dar nu în Premier League. Au câștigat un singur trofeu în 30 de ani. 

Dar nu-mi pasă. Oamenii vor va Liverpool să câștige mai mult ca noi. Au mai mulți fani ca noi în jurul lumii. Sunt foarte mulțumit (n.r. după Manchester City – Newcastle 5-0). Am simțit că oamenii sunt supărați, dar nu dezamăgiți de noi.

Ce am făcut azi am făcut și în ultimii 5 ani. Trei zile, trei puncte, o altă competiție. Meciul de miercuri va fi o finală pentru noi. Dacă vom câștiga, avem șanse să câștigăm titluri consecutive. Sigur, orice se poate întâmpla în fotbal. Dacă s-a întâmplat în 56 de secunde în urmă cu trei zile, se poate întâmpla din nou”, a răbufnit Pep Guardiola, citat de dailymail.co.uk.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu