Închide meniul

Explicația uluitoare dată de Wout Weghorst după ce a atins emblema lui Liverpool înainte de umilința suferită de Manchester United pe Anfield

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 martie 2023, 16:36

Explicația uluitoare dată de Wout Weghorst după ce a atins emblema lui Liverpool înainte de umilința suferită de Manchester United pe Anfield

Explicația uluitoare dată de Wout Weghorst după ce a atins emblema lui Liverpool înainte de umilința suferită de Manchester United pe Anfield

Wout Weghorst, atingând emblema lui Liverpool / Daily Star

Explicația uluitoare dată de Wout Weghorst după ce a atins emblema lui Liverpool și i-a scos din sărite pe fanii lui Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Diavolii roșii” au fost zdrobiți de rivali, chiar pe Anfield, scor 7-0 în favoarea „cetățenilor”. A fost cea mai categorică victorie obținută de Liverpool în fața lui Manchester United.

Explicația uluitoare dată de Wout Weghorst după ce a atins emblema lui Liverpool înainte de umilința suferită de Manchester United pe Anfield

După ce fanii lui United l-au luat în colimator, atacantul olandez a ținut să explice gestul controversat pe care l-a făcut înainte de startul meciului de pe Anfield. Wout Weghorst s-a justificat explicând că el doar a vrut să-l oprească pe Virgil Van Dijk, colegul de națională, să atingă semnul „This is Anfield”, un ritual pe care fundașul lui Liverpool îl face adesea.

„De obicei nu reacționez la ceea ce se scrie în presă, dar consider că voi, minunați suporteri ai lui United, sunteti foarte importanți pentru mine. De la echipa națională știu că Virgil mereu atinge acel semn înainte de meciuri, așa că doar am vrut să-l opresc din a mai face asta pentru a-l enerva.

E o mândrie să joc pentru Manchester United și dedicarea mea pentru acest club nu poate fi pusă sub semnul întrebării. Duminică a fost o zi foarte grea pentru noi, dar cu siguranță vom reveni mai puternici”, a fost mesajul postat de Wout Weghorst.

Reclamă

Fanii lui Manchester United nu au fost însă încântați de scuza jucătorului, mulți dintre ei catalogând-o drept „penibilă și lipsită de logică”.

Liverpool – Manchester United 7-0! „Cormoranii” i-au zdrobit pe marii rivali! Erik ten Hag, umilit de Jurgen Klopp!

Elevii lui Jurgen Klopp au intrat mult mai hotărâți pe teren și au controlat meciul încă de la început. Este cea mai drastică înfrângere suferită în derby-ul cu Liverpool din istoria lui Manchester United și una dintre cele mai rușinoase meciuri din istoria echipei.

După mai multe ocazii nefructificate, Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 41, după un șut frumos din interiorul careului.

Reclamă 4 / 0/3

Repriza secundă a fost de vis pentru „cormorani”. Darwin Nunez dubla avantajul după numai 2 minute de la startul actului secund, iar Gakpo reușea „dubla” în minutul 50. Manchester United era deja groggy, însă gazdele au continuat să atace.

Astfel, Mohamed Salah, Darwin Nunez și Roberto Firmino stabileau scorul final, trimițând de încă trei ori mingea în poarta lui David de Gea. La finalul meciului, tabela de pe Anfield indica un clar 7-0 în favoarea lui Liverpool.

Egipteanul lui Liverpool a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului în Premier League, cu 129 de goluri. De asemenea, el este primul jucător al „cormoranilor” care înscrie în 6 meciuri consecutive împotriva lui Manchester United.

Recomandări
  • Explicația uluitoare dată de Wout Weghorst după ce a atins emblema lui Liverpool
  • Manchester United a fost zdrobită de Liverpool, scor 7-0 pentru „cormorani”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și