Închide meniul

Familia lui Cristiano Ronaldo a reacționat după gestul emoționant făcut de fanii lui Liverpool, la derby-ul cu Manchester United

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 aprilie 2022, 12:15

Familia lui Cristiano Ronaldo a reacționat după gestul emoționant făcut de fanii lui Liverpool, la derby-ul cu Manchester United

Familia lui Cristiano Ronaldo a reacționat după gestul minunat făcut de fanii lui Liverpool

Profimedia

Familia lui Cristiano Ronaldo a reacționat după gestul emoționant făcut de fanii lui Liverpool și Manchester United. Întregul stadion Anfield s-a ridicat în picioare și a aplaudat, în semn de solidaritate pentru drama starului portughez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo și familia sa trec prin momente extrem de dificile, după ce fiul nou-născut al lusitanului a decedat. Fanii lui Liverpool și Manchester United au oferit un moment de-a dreptul copleșitor la derby-ul de pe Anfield, iar familia lui CR7 a fost impresionată.

Reacția familiei lui Cristiano Ronaldo, după gestul emoționant făcut de fani la meciul Liverpool – Manchester United

În minutul 7 al meciului Liverpool – Manchester United, scor 4-0, toți suporterii s-au ridicat în picioare și au aplaudat, în semn de susținere pentru Ronaldo și familia sa. Apoi, suporterii lui Liverpool au început să cânte celebrul imn „You’ll never walk alone”. De această dată, însă, versurile n-au fost pentru jucătorii „cormorani”, ci pentru Cristiano, Georgina Rodriguez și familia lor.

Surorile lui Cristiano Ronaldo, Elma și Katia, au fost complet impresionate de gestul fanilor englezi, care au uitat de orice rivalitate în acele momente.

„Vă mulțumim, tuturor celor de la Liverpool. Nu vom uita niciodată ce ați făcut astăzi”, a scris Elma, pe contul de Instagram, alături de videoclipul cu momentul emoționant de pe Anfield.

Reclamă
Familia lui Cristiano Ronaldo a reacționat după gestul minunat făcut de fanii lui Liverpool
 

La rândul său, Katia a ținut să le mulțumească personal fanilor englezi: „Mult dincolo de fotbal”.

Familia lui Cristiano Ronaldo a reacționat după gestul minunat făcut de fanii lui Liverpool
 

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017. Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Ronaldo și Georgina s-au întâlnit la un magazin Gucci din Madrid, unde ea lucra ca vânzătoare. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi la sfârșitul anului 2016 și de atunci formează un cuplu.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp, alături de Ronaldo după tragedia din familia portughezului

Klopp a fost complet impresionat de gestul copleșitor din minutul 7, când toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare și au început să aplaude, în semn de solidaritate pentru Cristiano Ronaldo.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui.”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

Recomandări
  • Reacția familiei lui Cristiano Ronaldo, după gestul emoționant făcut de englezi
  • Ce au scris surorile starului portughez, după Liverpool – Manchester United 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile Vezi toate știrile
Citește și