Închide meniul

Final de telenovelă! Mohamed Salah rămâne la Liverpool! Când vor încerca saudiţii din nou să îl transfere

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 7 septembrie 2023, 20:28

Final de telenovelă! Mohamed Salah rămâne la Liverpool! Când vor încerca saudiţii din nou să îl transfere

Mo Salah, într-un meci pentru Liverpool / Profimedia Images

Mohamed Salah rămâne la Liverpool! Jurnalistul Fabrizio Romano, specializat în transferuri, a făcut anunţul pe contul său de Facebook.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Fabrizio Romano, fereastra de transferuri din Arabia Saudită se va închide. Al Ittihad va încerca din nou să îl transfere în 2024.

Mohamed Salah rămâne la Liverpool! Când vor încerca saudiţii din nou să îl transfere

Confirmat! Mo Salah nu i se va alătura lui Al-Ittihad întrucât fereastra de transferuri din Arabia Saudită se încheie.

Liverpool l-a declarat netransferabil în ciuda uriaşei licitaţii de săptămâna trecută. Saudiţii e de aşteptat să se întoracă în 2024 pentru Salah”, a scris Fabrizio Romano pe Facebook.

Reclamă

Dominik Szoboszlai declara şi el că Mo Salah va rămâne la Liverpool

Fotbalistul „cormoranilor” a fost dorit insistent de cei de la Al-Ittihad, în această perioadă de mercato. Oficialii din Arabia Saudită erau gata să ofere o sumă astronomică pentru serviciile starului african.

Dominik Szoboszlai l-a dat, recent, de gol pe Mohamed Salah. Fotbalistul maghiar, care a ajuns în această vară la Liverpool, a vorbit despre viitorul starului african. Acesta a dezvăluit că Salah intenționează să rămână la Liverpool și că nu va părăsi formația de pe Anfield.

„Am vorbit între noi. A spus că vrea să rămână aici, vrea să fie aici, vrea să rămână alături de noi. Este bine că a rămas, sunt vești bune. Este un jucător de top”, a spus jucătorul maghiar, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Salah era ţinta principală a campioanei din Arabia Saudită

Astfel, saudiții de la Al-Ittihad au fost lăsați cu „ochii în soare” de către atacantul „cormoranilor”. Aceștia îl considerau pe Salah drept ținta principală a clubului și sperau să dea o nouă lovitură de imagine, în cazul în care egipteanul ar fi acceptat oferta acestora.

Interesul lui Al-Ittihad vine în contextul în care Mohamed Salah este un fotbalist foarte popular în lumea arabă.

Acesta a ajuns la Liverpool în 2017. Atunci, „cormoranii” îl achiziționau de la AS Roma, pentru suma de 42 de milioane de euro. În cariera sa a mai jucat pentru: l-Mokawloon, FC Basel, Chelsea, Fiorentina și AS Roma.

Jurgen Klopp îi liniştea şi el pe fanii lui Liverpool, după ofertele primite de Mohamed Salah

Jurgen Klopp era convins că Mohamed Salah va rămâne la Liverpool, chiar dacă Al-Ittihad era interesată de starul egiptean şi se pregătea să facă o nouă ofertă pentru fotbalistul pe care şi-l dorea enorm.

Salah este dorit insistent de arabi, motiv pentru care e de aşteptat ca aceştia să facă şi în viitor o ofertă pentru el. Ei nu şi-au luat gândul de la un transfer nici atunci când oferta de 170 de milioane de euro a fost refuzată de Liverpool.

Potrivit celor de la dailymail.co.uk, Al-Ittihad pregătea o nouă ofertă de 233 de milioane de euro, dar nimic nu a părut să îi convingă pe cei de la Liverpool. Iată că Jurgen Klopp avea de ce să nu se teamă că ar putea să îl piardă pe unul dintre cei mai buni marcatori din istoria clubului.

„Mo este dedicat total, se antrenează la capacitate maximă aici. Eu mă confrunt cu fapte concrete. Totul e bine, suntem aici şi totul este în regulă. Din punctul meu de vedere nu există motive de îngrijorare”, declara Jurgen Klopp, potrivit mirror.co.uk.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și