Închide meniul

Jurgen Klopp îi linişteşte pe fanii lui Liverpool, după ofertele primite de Mohamed Salah: „Nu există motive de înrgijorare”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 septembrie 2023, 12:59

Jurgen Klopp îi linişteşte pe fanii lui Liverpool, după ofertele primite de Mohamed Salah: „Nu există motive de înrgijorare

Jurgen Klopp îi linişteşte pe fanii lui Liverpool

Jurgen Klopp şi Mohamed Salah / Profimedia

Jurgen Klopp îi linişteşte pe fanii lui Liverpool, după ofertele primite de Mohamed Salah. Antrenorul „cormoranilor” este convins că starul egiptean va rămâne pe Anfield, chiar dacă Al-Ittihad pregăteşte o nouă ofertă pentru acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul din Arabia Saudită a mai făcut o ofertă de 170 de milioane de euro, refuzată de Liverpool. Chiar dacă perioada de mercato din Europa s-a încheiat, cluburile din Arabia Saudită mai pot transfera jucători până pe 7 septembrie.

Jurgen Klopp îi linişteşte pe fanii lui Liverpool, după ofertele primite de Mohamed Salah: „Nu există motive de îngrijorare”

Jurgen Klopp este convins că Mohamed Salah va rămâne la Liverpool, chiar dacă Al-Ittihad se pregăteşte să facă o nouă ofertă pentru starul egiptean.

Salah este dorit insistent de arabi, care nu şi-au luat gândul de la un transfer, chiar dacă oferta de 170 de milioane de euro a fost refuzată de Liverpool.

Potrivit celor de la dailymail.co.uk, Al-Ittihad pregăteşte o nouă ofertă de 233 de milioane de euro, dar nimic nu pare să îl facă pe Jurgen Klopp să se teamă că ar putea să îl piardă pe unul dintre cei mai buni marcatori din istoria clubului:

Reclamă

„Mo este dedicat total, se antrenează la capacitate maximă aici. Eu mă confrunt cu fapte concrete. Totul e bine, suntem aici şi totul este în regulă. Din punctul meu de vedere nu există motive de îngrijorare”, a declarat Jurgen Klopp, potrivit mirror.co.uk.

Mohamed Salah joacă la Liverpool din 2017

Salah a ajuns la Liverpool în vara anului 2017, atunci când „cormoranii” au plătit 42 de milioane de euro pentru transferul său de la AS Roma. În 308 meciuri pentru Liverpool în toate competiţiile, egipteanul a marcat 187 de goluri şi a oferit 81 de pase de gol. În primele trei etape din acest sezon din Premier League, Salah a marcat un gol şi a oferit două pase de gol.

Liverpool se pregăteşte pentru un nou meci pe teren propriu. După victoria senzaţională de pe terenul lui Newcastle, când echipa lui Klopp a marcat de două ori prin Darwin Nunez în 10 oameni, Liverpool va primi vizita celor de la Aston Villa.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Liverpool a aflat cu cine se va duela în această toamnă în Europa League. „Cormoranii” fac parte din Grupa E, alături de LASK (Austria), Union Saint-Gilloise (Belgia) şi Toulouse (Franţa).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă Vezi toate știrile
Citește și