Închide meniul

Fiul lui Carlo Ancelotti, dorit pe banca unui club din Premier League! Davide poate călca pe urmele tatălui lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 22:35

Fiul lui Carlo Ancelotti, dorit pe banca unui club din Premier League! Davide poate călca pe urmele tatălui lui

Davide Ancelotti, fiul lui Carlo Ancelotti, dorit pe banca unui club din Premier League

Davide Ancelotti şi Carlo Ancelotti, în timpul unui meci pe banca lui Real Madrid/ Profimedia

Fiul lui Carlo Ancelotti este dorit pe banca unui club din Premier League! Davide este secundul tatălui său la Real Madrid, încă din 2021, atunci când tehnicianul italian i-a preluat pe „galactici”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Davide Ancelotti, în vârstă de 33 de ani, a fost antrenor de fitness şi ulterior a fost preluat de Carlo Ancelotti în staff-ul său. Fiul tehnicianului „galacticilor” poate deveni antrenor principal în premieră.

Fiul lui Carlo Ancelotti este dorit pe banca unui club din Premier League! Davide poate călca pe urmele tatălui lui

Conform presei din Anglia, Davide este dorit de către oficialii de la Everton. Formaţia este rămasă fără antrenor după ce Frank Lampard a fost demis.

Astfel, oficialii de pe Goodison Park s-au orientat către Davide Ancelotti. Acesta a mai fost în staff-ul lui Everton în perioada 2019-2021, perioadă în care Carlo Ancelotti era antrenor principal al echipei.

Davide Ancelotti este secund la Real Madrid, şi a bifat chiar un meci ca antrenor principal, la începutul lunii aprilie 2022. Acesta l-a înlocuit pe tatăl său atunci când tehnicianul italian a fost depistat pozitiv la testele de Covid-19.

Reclamă

Davide Ancelotti este licenţiat în ştiinţa sportului, iar cariera de antrenor secund şi-a început-o la PSG, sub comanda tatălui său, în 2012. Totodată, Davide l-a urmat pe „Don Carlo” la toate echipele care i-au urmat în carieră acestuia, anume Bayern, Napoli, Everton şi Real Madrid.

Cosmin Contra, „în staff-ul” lui Carlo Ancelotti la Real Madrid

Cosmin Contra susține că a fost invitat, pentru o săptămână, în staff-ul lui Carlo Ancelotti, la Real Madrid. Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” a povestit, în exclusivitate, pentru Antena Sport, ce a văzut în „curtea” actualei deținătoare a Ligii Campionilor.

„Eu sunt bine. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul. Am fost o săptămână la antrenamentele fostului meu antrenor, Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Săptămâna aceasta merg la baza de antrenament a lui Atletico, să văd antrenamentele lui «Cholo». Sunt conectat și cu Champions League. Când începe Champions League, o să fiu observator UEFA. Încerc să rămân conectat la ceea ce înseamnă fotbalul, încerc să mă documentez, încerc să văd cum lucrează marii antrenori… Sunt lucruri normale pentru un antrenor care nu are de lucru.

Am fost o săptămână invitat efectiv să fiu un plus din staff-ul lui (n.r. Carlo Ancelotti). Am participat la ședințele cu jucătorii, la cum pregătește video următoarele meciuri. Mi-au explicat cum pregătesc o săptămână cu două meciuri. Deci, a fost o experiență foarte mișto, pentru că Carlo m-a primit ca și cum aș fi fost un om din staff-ul lui.

Întotdeauna este de apreciat că un antrenor de talia lui Ancelotti își deschide casa ca și cum ar fi a ta. Mi-a spus că am poarta deschisă oricând vreau eu să mă duc.

E un staff foarte bine organizat, din toate punctele de vedere, care nu lasă niciun detaliu deoparte. Au un preparator fizic foarte bun. Nu e nimic diferit față de ceea ce cred că lucrează fiecare. Diferența o face calitatea jucătorilor. Și, atunci, calitatea antrenamentelor este foarte ridicată. În plus, sunt foarte profesioniști. M-a surprins să văd un grup așa de unit și de profesionist”, a declarat Cosmin Contra, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și