Închide meniul

Fiul lui Patrick Kluivert a egalat la doar 24 de ani o performanţă istorică reuşită de Florin Răducioiu!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 noiembrie 2023, 21:33

Reclamă
Fiul lui Patrick Kluivert a egalat la doar 24 de ani o performanţă istorică reuşită de Florin Răducioiu!

Fiul lui Patrick Kluivert a egalat la doar 24 de ani o performanţă istorică reuşită de Florin Răducioiu!

Justin Kluivert, într-un meci pentru Bournemouth / Profimedia Images

Fiul lui Patrick Kluivert, Justin Kluivert, a reuşit o performanţă istorică la doar 24 de ani. Justin Kluivert a devenit cel de al treilea jucător din istorie care a marcat în Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga, după Florin Răducioiu şi Stevan Jovetic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a reuşit acest lucru în secolul XX, aşa că în acest secol doar Justin Kluiver şi Jovetic au obţinut această performanţă.

Fiul lui Patrick Kluivert a egalat la doar 24 de ani o performanţă istorică reuşită de Florin Răducioiu!

Justin Kluivert a debutat în 2016 la echipa mare a lui Ajax. Pentru „lăncieri” Justin Kluivert a marcat 12 goluri în 44 de partide. Tatăl lui, Patrick Kluivert, a scris istorie pentru Ajax, marcând 39 de goluri în 70 de partide şi cucerind alături de echipa olandeză, printre altele, două titluri de campion al Olandei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Intercontinentală.

Justin Kluivert evoluează din acest an la Bournemouth. Performanţa istorică de a marca în Premier League, LaLiga, Serie A, Ligue 1 și Bundesliga a realizat-o în meciul cu Sheffield United, câştigat de Bournemouth cu 3-1.

Bournemouth a deschis scorul prin Tavernier, în minutul 12, apoi Kluivert a înscris în minutul 40+3, fiind primul gol al său în Premier League. Acelaşi Tavernier avea să ducă scorul la 3-0 pentru Bournemouth, în minutul 51, în timp ce Sheffield United a înscris în prelungirile partidei, prin Oliver McBurnie.

Reclamă

Ionuţ Radu e coleg de echipă la Bournemouth cu Justin Kluivert. La fel ca la naţională, Ionuţ Radu e în cele mai multe meciuri rezervă, la Bournemouth portarul titular fiind brazilianul Neto.

Florin Răducioiu, pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB: „O spun foarte clar”

Florin Răducioiu a oferit un pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB. Fostul mare internaţional român are mare încredere în fosta sa echipă şi vede o victorie a jucătorilor lui Ovidiu Burcă în meciul de pe Arena Naţională.

Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună, fiind penultima clasată în Liga 1, în timp ce FCSB se află pe primul loc, după 16 etape.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă diferenţa din clasament dintre Dinamo şi FCSB este una uriaşă, formaţia roş-albastră fiind pe primul loc după 16 etape, Florin Răducioiu are mare încredere în jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Fostul mare internaţional român este convins că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB şi că o eventuală victorie pe Arena Naţională poate reprezenta revenirea lui Dinamo într-o formă cât mai bună.

„Sunt convins că Dinamo va câştiga acest derby. O spun foarte clar! Ăsta poate să fie momentul culminant al lui Dinamo de a reîntoarce trendul. Motivaţie mai mare ca aceasta nu există, aceea de a bate pe FCSB”, a declarat Florin Răducioiu, la orangesport.ro.

FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 15, cu 10 puncte. Echipa lui Ovidiu Burcă nu a mai câştigat în Liga 1 de pe 19 august, atunci când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Voluntari. În meciul tur, din etapa a doua a sezonului, FCSB s-a impus pe Arcul de Triumf cu 2-1. Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat atunci Florinel Coman şi Darius Olaru, în timp ce pentru Dinamo a înscris Goncalo Gregorio.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și