Închide meniul

Florin Răducioiu, pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB: „O spun foarte clar”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 23 noiembrie 2023, 21:27

Florin Răducioiu, pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB: „O spun foarte clar

Avertismentul lui Florin Răducioiu pentru Edi Iordănescu chiar în ziua în care România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Răducioiu a oferit un pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB. Fostul mare internaţional român are mare încredere în fosta sa echipă şi vede o victorie a jucătorilor lui Ovidiu Burcă în meciul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo nu traversează o perioadă foarte bună, fiind penultima clasată în Liga 1, în timp ce FCSB se află pe primul loc, după 16 etape.

Florin Răducioiu, pronostic curajos, înainte de Dinamo – FCSB

Chiar dacă diferenţa din clasament dintre Dinamo şi FCSB este una uriaşă, formaţia roş-albastră fiind pe primul loc după 16 etape, Florin Răducioiu are mare încredere în jucătorii lui Ovidiu Burcă.

Fostul mare internaţional român este convins că Dinamo se va impune în derby-ul cu FCSB şi că o eventuală victorie pe Arena Naţională poate reprezenta revenirea lui Dinamo într-o formă cât mai bună:

„Sunt convins că Dinamo va câştiga acest derby. O spun foarte clar! Ăsta poate să fie momentul culminant al lui Dinamo de a reîntoarce trendul. Motivaţie mai mare ca aceasta nu există, aceea de a bate pe FCSB”, a declarat Florin Răducioiu, la orangesport.ro.

Reclamă

FCSB se află pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 15, cu 10 puncte. Echipa lui Ovidiu Burcă nu a mai câştigat în Liga 1 de pe 19 august, atunci când s-a impus cu 3-2 pe terenul celor de la FC Voluntari.

În meciul tur, din etapa a doua a sezonului, FCSB s-a impus pe Arcul de Triumf cu 2-1. Pentru echipa lui Elias Charalambous au marcat atunci Florinel Coman şi Darius Olaru, în timp ce pentru Dinamo a înscris Goncalo Gregorio.

Dinamo nu se teme de FCSB înainte de derby!

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, nu se teme înaintea derby-ului de liderul din Liga 1, chiar dacă echipa sa se află pe penultimul loc al clasamentului.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolescu a declarat şi că Dinamo vrea să joace din ce în ce mai bine, iar o înfrângere poate fi acceptată numai în cazul în care jucătorii lui Ovidiu Burcă vor arăta spririt de luptă şi dacă vor trata corect meciul de pe Arena Naţională:

„Nu e în natura noastră să ne fie teamă. Elementul care poate face diferența e luciditatea. Atât timp am arăta că ne luptăm, că tratăm meciul corect, orice rezultat poate fi acceptat. Dacă nu vom face tot ce depinde de noi, înfrângerea nu poate fi acceptată.

Noi nu ne-am propus un număr de puncte, ne-am propus un joc are să arate din ce în ce mai bine. Noi oricum suntem în criză. Un joc bun ar fi un pas spre normalitatea clubului Dinamo. Noi ne facem calcule pe ce exprimăm noi în teren, nu pe puncte”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și