Închide meniul

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham: „Trebuie să se lupte”

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 20:57

Reclamă
Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham: Trebuie să se lupte”

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham

Radu Drăgușin / Profimedia

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham. Impresarul celui mai scump fotbalist din istoria României a vorbit despre prestația acestuia, din partida cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundașul echipei naționale a debutat la Spurs în partida cu „diavolii” lui Erik ten Hag, care s-a încheiat cu scorul de 2-2. După prestația din acea partidă, Drăgușin a primit nota de 6,7, din partea specialiștilor de la sofascore.ro.

Florin Manea are încredere în Radu Drăgușin, după debutul la Tottenham. Mesajul impresarului

Impresarul fundașului este de părere că acesta se va impune fără probleme în lotul lui Tottenham. Florin Manea a dezvăluit faptul că Radu Drăgușin are tot timpul pentru a reuși să își câștige postul de titular, având în vedere că are un contract valabil pe 6 ani și jumătate cu gruparea londoneză.

„Am fost foarte bucuros pentru el și cred că se va impune în curând. Normal trebuie să lupte pentru locul lui, dar are timp, are contract pe șase ani și jumătate.

la cum îl simt eu pe Radu, la un moment dat se va impune. Am simțit, asa, că parcă toată România era în spatele lui”, a spus Florin Manea, potrivit sport.ro.

Reclamă
Reclamă

Tottenham l-a achiziționat pe Radu Drăgușin de la Genoa, în această perioadă de mercato. Pentru transferul românului, oficialii lui Spurs au plătit suma de 25 de milioane de euro, plus alte 5 milioane, sub formă de bonusuri. În momentul de față, fundașul echipei naționale este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

În cariera sa, Radu Drăgușin a mai jucat pentru: Sportul Studențesc, AS Metropolitan, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa.

Radu Drăgușin, prima reacție după debutul în Premier League. Ce a postat pe rețelele de socializare

Radu Drăgușin a oferit prima reacție după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după primul meci jucat în tricoul lui Tottenham.

Reclamă

Cel mai scump jucător român din istorie a fost introdus în teren de antrenorul lui Tottenham, la partida cu Manchester United, în minutul 85. Duelul dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar românul a avut o prestație bună, chiar dacă s-a aflat pentru puțin timp pe teren.

La o zi după debutul în Premier League, Radu Drăgușin a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Acesta a spus că, pentru el, este un lucru extraordinar să debuteze pentru un club „incredibil”.

”Un sentiment extraordinar să debutez pentru acest club incredibil. Le mulțumesc fanilor pentru susținere”, a fost mesajul postat de fundașul echipei naționale.

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:31

LIVE TEXTReal Madrid – Borussia Dortmund 0-1! Malen a deschis scorul pe Santiago Bernabeu! Istvan Kovacs e arbitrul partidei

22:13

CSM Constanţa – Bidasoa Irun 35-30! Prima victorie a vicecampioanei în European League

22:08

Decizia lui Ivan Savvidis în privinţa lui Răzvan Lucescu, după ce antrenorul român a fost scos cu bodyguarzii de pe teren!

21:31

Nicolo Napoli, reacţie vehementă atunci când a fost întrebat dacă devine a 11-a oară antrenorul lui FCU Craiova!

21:26

VIDEONota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Wasl 1-2! Românul a contribuit la golul echipei sale în Liga Campionilor Asiei

21:03

VideoSfaturile selecţionerului naţionalei U20 pentru jucătorii lui! Ce le-a transmis Costin Curelea lui Atanas Trică si Radaslavescu

1 VideoMotivul din spatele crizei de nervi a lui Răzvan Lucescu! Patronul lui AEK l-a distrus pe român: „Provocator! Îşi arată educaţia” 2 VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja” 3 Gigi Becali a anunţat care e super-jucătorul care poate ajunge la FCSB: „Dau 1.5 milioane de euro pe el. E fotbalist” 4 Roșu orbitor la Austin! Analiza lui Adrian Georgescu după Marele Premiu al Statelor Unite 5 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 6 Gică Hagi anunţă măsuri radicale după umilinţa cu Rapid: „În halul ăsta am ajuns! Nu am înţeles nimic! Vedem cine va rămâne”
Citește și