Închide meniul

Radu Drăgușin, prima reacție după debutul în Premier League. Mesajul fundașului, după Manchester United – Tottenham 2-2

Alex Ioniță Publicat: 15 ianuarie 2024, 20:29

Reclamă
Radu Drăgușin, prima reacție după debutul în Premier League. Mesajul fundașului, după Manchester United – Tottenham 2-2

Radu Drăgușin a oferit prima reacție după debutul în Premier League

Radu Drăgușin, la debutul în Premier League / Profimedia

Radu Drăgușin a oferit prima reacție după debutul în Premier League. Fundașul echipei naționale a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după primul meci jucat în tricoul lui Tottenham.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai scump jucător român din istorie a fost introdus în teren de antrenorul lui Tottenham, la partida cu Manchester United, în minutul 85. Duelul dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 2-2, iar românul a avut o prestație bună, chiar dacă s-a aflat pentru puțin timp pe teren.

Radu Drăgușin, prima reacție după debutul în Premier League. Ce a postat pe rețelele de socializare

La o zi după debutul în Premier League, Radu Drăgușin a postat un mesaj pe contul său de Instagram. Acesta a spus că, pentru el, este un lucru extraordinar să debuteze pentru un club „incredibil”.

”Un sentiment extraordinar să debutez pentru acest club incredibil. Le mulțumesc fanilor pentru susținere”, a fost mesajul postat de fundașul echipei naționale.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Radu Dragusin (@radudragusin5)

Reclamă

Oficialii lui Tottenham l-au achiziționat pe Radu Drăgușin de la Genoa, în această perioadă de mercato. În schimbul acestuia, londonezii au plătit suma de 25 de milioane de euro, la care se mai adaugă alte 5 milioane, sub formă de bonusuri.

În cariera sa, Radu Drăgușin a mai jucat pentru: Sportul Studențesc, AS Metropolitan, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa. În momentul de față este cotat la suma de 20 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Dorin Goian, mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Dorin Goian a transmis un mesaj clar despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fostul internaţional a transmis că fundaşul român a ales să se transfere în cel mai puternic campionat din Europa, fiind de părere că ar fi avut mai puţine şanse de joc la Bayern.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a debutat deja la Tottenham, în primul meci în care a fost în lotul londonezilor. Fundaşul român a bifat 11 minute în remiza cu Manchester United.

Dorin Goian a analizat transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham, şi a tras concluziile. Fostul internaţional este de părere că fundaşul român a făcut alegerea bună, atunci când i-a spus pas lui Bayern şi a semnat cu londonezii.

De asemenea, Goian a mai declarat că şi în cazul în care nu va prinde multe minute la Tottenham, Radu Drăguşin are şansa să se transfere ulterior tot la o echipă puternică, dat fiind faptul că a evoluat în Premier League.

„Nu știu cât ar fi jucat la Bayern, de altfel nu știm nici cât va juca la Tottenham. Cu siguranță, a contat și decizia lui, faptul că a ales Premier League. La urma urmei, este cel mai bun campionat din lume. Chiar dacă nu te impui la Tottenham, cred că poți juca după aceea oriunde, după ce ai trecut prin Premier League.

Același lucru s-ar putea spune și despre Bayern, doar că Germania este într-un oarecare regres, din punctul meu de vedere. Premier League rămâne, totuși, Premier League”, a declarat Dorin Goian, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și