Închide meniul

Florin Răducioiu, replică acidă pentru Florin Manea: „Nu mă cobor la nivelul lui!”

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 17:39

Reclamă
Florin Răducioiu, replică acidă pentru Florin Manea: „Nu mă cobor la nivelul lui!

Florin Răducioiu, replică acidă pentru Florin Manea

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Florin Răducioiu a avut o replică acidă pentru Florin Manea, după ce impresarul l-a taxat pe fostul internaţional, ca urmare a faptului că acesta l-a numit „cioban” pe Radu Drăguşin. Răducioiu a transmis un mesaj dur pentru Manea, şi a transmis că nu se coboară la nivelul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu s-a declarat revoltat, în urmă cu o lună, de faptul că Radu Drăguşin a fost desemnat fotbalistul român al anului 2023. „Este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia?”, a transmis fostul internaţional, conform GSP.ro.

Florin Răducioiu, replică acidă pentru Florin Manea

Imediat după aceste afirmaţii ale fostului internaţional, Florin Manea a venit cu replica. Impresarul lui Radu Drăguşin l-a taxat în termeni duri pe Florin Răducioiu, pentru atacul lansat asupra fundaşului de la Tottenham.

Reacţia lui Florin Răducioiu, după mesajul lui Manea, nu s-a lăsat aşteptată. Acesta a transmis, din nou, faptul că Radu Drăguşin nu ar fi meritat să fie desemnat jucătorul anului, fiind de părere că Denis Alibec ar fi meritat acest titlu.

De asemenea, Răducioiu a mai transmis faptul că, prin prisma poziţiei sale de joc, Radu Drăguşin nu provoacă o emoţie asupra fanilor, aşa cum o face un atacant.

Reclamă

„Nu răspund, pentru că nu mă cobor la nivelul acestui personaj. Am spus, pentru mine fotbalul este altceva. Fotbalul este emoţii, adrenalină, goluri. Acest jucător nu a dat aşa ceva ca să fie desemnat cel mai bun jucător din România. Trebuia dat, cum am spus, lui Alibec.

Sunt pro atacanţi, am fost atacant. El (n.r. Viorel Moldovan), când dădea goluri, eu mă ridicam în picioare, deci îmi transmitea emoţie. El e un apărător (n.r. Drăguşin)”, a declarat Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Mesajul lui Florin Manea pentru Florin Răducioiu

„Ruşine să-ţi fie, Florin Răducioiu!”, e replica pe care Florin Manea i-a dat-o lui fostului mare internaţional, după ce Răducioiu îl numise „cioban” pe Radu Drăguşin, jucătorul agentului.

Reclamă 4 / 0/3

„Se premiază ciobănia?”, a spus Răducioiu despre Radu Drăguşin, jucătorul cotat la 20 de milioane de euro, care are şanse mari să plece de la Genoa, pentru o sumă record pentru fotbalul românesc, 30 de milioane de euro.

”Îmi e rușine de rușinea lui Răducioiu… nu știu cum aș putea să comentez derapajul lui la adresa lui Radu Drăgușin… este incalificabil… Rușine să-ți fie ție pentru că poți vorbi așa de un fotbalist pe care l-ai antrenat o lună de zile și care a dat dovadă că e român adevărat și după 8 ani de Italia vorbește perfect limba noastră… uită Florin Răducioiu că după 3 luni de Italia uitase limba romană…?

Am văzut atacuri la adresa mea și a lui Radu Drăgușin de care sincer ar trebui să fim mândri.. Îmi pare rău să vorbesc de italianul Răducioiu care a fost fotbalist adevărat, dar se pare că așa cum a uitat limba romană, a uitat si bunul simț, respectul și eleganța…

Rușine sa fie celor 55 de mii de oameni care i-au strigat numele lui Radu pe Național Arena, că Răduciou le știe mai bine.. Rușine…. Mircea Rednic, Cristiano Bergodi, Ovidiu Burcă, Giorgio Chiellini și etc., care l au văzut cel mai bun…

P.S.: O să continui să fac ce știu, iar Radu o să mă facă mândru…”, a fost mesajul scris de Florin Manea, pe Facebook.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și