Închide meniul

Florin Tănase, impresionat de transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „A reuşit să aducă un capital de imagine”

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 15:56

Reclamă
Florin Tănase, impresionat de transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham: „A reuşit să aducă un capital de imagine

Florin Tănase şi Radu Drăguşin, la echipa naţională a României

Florin Tănase şi Radu Drăguşin, la echipa naţională a României / Profimedia

Florin Tănase a fost impresionat de transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham. Fostul căpitan de la FCSB a vorbit despre cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a plătit 25 de milioane de euro pentru transferul lui Radu Drăguşin la Genoa, dar suma totală poate ajunge la 30 de milioane, cu tot cu bonusuri.

Florin Tănase, impresionat de transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham

Florin Tănase, coechipier cu Radu Drăguşin la naţionala României, este convins că fundaşul român are toate calităţile pentru a se impune la formaţia din Premier League.

Fostul căpitan de la FCSB este convins că acest transfer pune fotbalul românesc într-o lumină mai bună şi se aşteaptă ca Drăguşin să continue să facă o reclamă bună fotbalului din România şi cu prestaţiile sale la Spurs:

„Un transfer la o echipă de top, bravo lui, merita, chiar dacă este foarte tânăr pare un jucător cu experiență. Merita să facă pasul acesta, mai are marjă de creștere și cred că poate face față acolo. A reușit să aducă un capital de imagine fotbalului românesc prin acest transfer, sper să joace, să se impună și să aducă un capital și mai mare de imagine”, a declarat Florin Tănase, la plecarea în Arabia Saudită.

Reclamă

Tatăl lui Radu Drăguşin, interviu de colecţie în presa din Anglia!

„Radu Drăguşin: Bodyguard-ul lui Tottenham cu ambiţii pentru a cuceri lumea” este titlul articolului dat de englezi. Aceştia i-au luat un interviu lui Dan Drăguşin, care a vorbit despre evoluţia fiului său.

În copilărie, Drăguşin a cochetat cu voleiul şi baschetul, înainte de a se decide la 8 ani că fotbalul este sportul pe care vrea să îl practice. Dan Drăguşin este convins că fiul său are toate calităţile necesare pentru a reuşi la un club de talia lui Tottenham şi că încă din copilărie, acesta a vrut să devină unul dintre cei mai buni fundaşi din lume:

„Nu sunt mândru, sunt cel mai mândru tată. Știu cât de mult a lucrat pentru a ajunge în acest punct. A fost extrem de determinat. A fost obiectivul său încă de când era extrem de mic, să devină cel mai bun fundaș din lume. Nu e acolo în acest moment, însă sunt sigur că este pe drumul cel bun, iar în 2-3 ani va fi cel mai bun.

Reclamă 4 / 0/3

Are statistici extrem de bune în zone diferite, însă are potențialul de a evolua și sunt sigur că la noua echipă, Tottenham, va avea condiții să își mărească valoarea. Este o echipă extrem de bună, de tradiție, iar antrenorul este un om special, un adevărat profesionist. Sunt sigur că este cel mai bun loc în care poți să evoluezi.

A început puțin cu voleiul când era copil și a jucat baschet precum mama lui, însă a început să joace și fotbal pe la 7 ani. Pe la 8 ani a decis să joace doar fotbal. După toți acești ani, concluzia e că a ales corect”, a declarat Dan Drăguşin, pentru englezii de la The Telegraph.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și