Închide meniul

Tatăl lui Radu Drăguşin, interviu de colecţie în presa din Anglia! Cum a fost poreclit fundaşul român de englezi

Alex Masgras Publicat: 14 ianuarie 2024, 15:26

Reclamă
Tatăl lui Radu Drăguşin, interviu de colecţie în presa din Anglia! Cum a fost poreclit fundaşul român de englezi

Tatăl lui Radu Drăguşin, interviu de colecţie în presa din Anglia

Radu Drăguşin, în vestiarul lui Tottenham / Profimedia

Tatăl lui Radu Drăguşin a oferit un interviu de colecţie în presa din Anglia! Fundaşul român s-a transferat la mijlocul acestei săptămâni la Tottenham şi poate debuta în Premier League chiar duminică seară, în derby-ul de pe Old Trafford cu Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de acest meci, Dan Drăguşin, tatăl internaţionalului român de 21 de ani, a oferit un interviu pentru cei de la The Telegraph, care i-au oferit o nouă poreclă fundaşului de la Spurs.

Tatăl lui Radu Drăguşin, interviu de colecţie în presa din Anglia!

„Radu Drăguşin: Bodyguard-ul lui Tottenham cu ambiţii pentru a cuceri lumea” este titlul articolului dat de englezi. Aceştia i-au luat un interviu lui Dan Drăguşin, care a vorbit despre evoluţia fiului său.

În copilărie, Drăguşin a cochetat cu voleiul şi baschetul, înainte de a se decide la 8 ani că fotbalul este sportul pe care vrea să îl practice. Dan Drăguşin este convins că fiul său are toate calităţile necesare pentru a reuşi la un club de talia lui Tottenham şi că încă din copilărie, acesta a vrut să devină unul dintre cei mai buni fundaşi din lume:

„Nu sunt mândru, sunt cel mai mândru tată. Știu cât de mult a lucrat pentru a ajunge în acest punct. A fost extrem de determinat. A fost obiectivul său încă de când era extrem de mic, să devină cel mai bun fundaș din lume. Nu e acolo în acest moment, însă sunt sigur că este pe drumul cel bun, iar în 2-3 ani va fi cel mai bun.

Reclamă

Are statistici extrem de bune în zone diferite, însă are potențialul de a evolua și sunt sigur că la noua echipă, Tottenham, va avea condiții să își mărească valoarea. Este o echipă extrem de bună, de tradiție, iar antrenorul este un om special, un adevărat profesionist. Sunt sigur că este cel mai bun loc în care poți să evoluezi.

A început puțin cu voleiul când era copil și a jucat baschet precum mama lui, însă a început să joace și fotbal pe la 7 ani. Pe la 8 ani a decis să joace doar fotbal. După toți acești ani, concluzia e că a ales corect”, a declarat Dan Drăguşin, pentru englezii de la The Telegraph.

Dan Drăguşin: „Radu e un om de echipă. Nu a avut un idol crescând”

Tatăl lui Radu Drăguşin a subliniat şi faptul că fiul său a muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel. De asemenea, fundaşul român este un jucător de echipă şi îi place să îşi ajute coechipierii, iar tatăl său speră că acesta va reuşi să devină un idol pentru alţi tineri fotbalişti, chiar dacă Radu nu a avut un idol, el încercâd să înveţe lucruri de la mai mulţi jucători:

Reclamă 4 / 0/3

„Este un om de echipă. Nu îi place să vorbească prea mult, dar îi place să facă lucrurile să se întâmple. Acesta este Radu. Un om foarte bun, empatic cu toți ceilalți, un jucător de echipă. Întotdeauna, când a încercat să facă ceva, a dus la bun sfârșit acel lucru. Întotdeauna i-a plăcut să învețe lucruri noi și să ajute oameni.

A muncit din greu, cu două antrenamente pe zi, pe lângă munca pentru școală, pe care întotdeauna a făcut-o. Însă mereu și-a urmat visul. O face cu pasiune și determinare, iar toate aceste lucruri l-au făcut să ajungă în acest punct.

Nu a avut un idol crescând, însă observa foarte mulți jucători. Să sperăm că va fi un idol pentru tinerii care iubesc fotbalul și sportul, pentru că are o personalitate extrem de puternică. Veți vedea asta încă din prima zi. Ne va arăta ce super jucător este”, a mai spus tatăl lui Radu Drăguşin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și