Închide meniul

Fulham – Tottenham 3-0. Radu Drăgușin a fost titular în premieră la Spurs. Meci de coșmar pentru fundașul român

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 16 martie 2024, 21:29

Fulham – Tottenham 3-0. Radu Drăgușin a fost titular în premieră la Spurs. Meci de coșmar pentru fundașul român

Fulham - Tottenham 3-0

Radu Drăgușin, în timpul meciului cu Aston Villa / Profimediaimages

Fulham – Tottenham 3-0 a fost LIVE SCORE pe AS.ro. Partida a contat pentru etapa cu numărul 29 a sezonului de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin a fost titular în premieră la Tottenham în cadrul acestui duel. Cu românul în apărare, Spurs a încasat 3 goluri și a ratat ocazia de a urca pe un loc de Champions League. După acest rezultat, Spurs a rămas pe locul al 5-lea în Premier League, cu 53 de puncte și a ratat ocazia de a trece peste Aston Villa, care ocupă locul al 4-lea. De cealaltă parte, Fulham este pe poziția a 12-a, la un punct de rivalii de la Chelsea, de pe locul 11.

Fulham – Tottenham 3-0

Min. 61: Fulham – Tottenham 3-0! Muniz a reușit „dubla”! A primit mingea în fața porții după un corner și a înscris de lângă Radu Drăgușin.

Min. 49: Fulham – Tottenham 2-0! Lukic a majorat diferența gazdelor, cu o execuție excelentă, din interiorul careului. Faza a plecat de pe partea lui Radu Drăgușin.

Min. 42: Fulham – Tottenham 1-0! Muniz a profitat de neatenția lui Radu Drăgușin și l-a învins pe Vicario! Atacantul gazdelor a plecat de lângă fundașul român, care nu a mai reușit să îi ia balonul.

Reclamă

Min. 29: Șansă uriașă pentru Tottenham! Radu Drăgușin era într-o poziție bună, dar nu a șutat, din careu, și a trimis mingea în fața porții. Totuși, niciun coleg nu a ajuns la balon.

Update 19:50: Radu Drăgușin, lăudat după doar 20 de minute de fanii lui Spurs!

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.45: Radu Drăguşin, în centrul atenţiei pe stadionul lui Fulham!

Update 19.40: Fanii lui Tottenham, încântaţi de intervenţiile noului cuplu de fundaşi centrali.

Min. 1: A început meciul!

Echipele de start pentru duelul dintre Fulham și Tottenham:

Fulham: Leno – Robinson, Bassey, Adarabioyo, Castagne – Lukic, Palhinha – Iwobi, Pereira, Willian – Rodrigo.

Reclamă

Antrenor: Marco Silva

Tottenham: Vicario – Porro, Romero, DRĂGUȘIN, Udogie – Bissouma, Sarr – Kulusevski, Maddison, Johnson – Son.

Antrenor: Ange Postecoglou

Înainted de această partidă, Fulham se află pe locul al 12-lea în Premier League, cu 35 de puncte după 28 de partide jucate. De cealaltă parte, Tottenham este pe locul al 5-lea, cu 53 de puncte și se luptă pentru un loc de UEFA Champions League.

În etapa precedentă, Fulham a pierdut meciul din deplasare cu Wolverhampton, cu scorul de 1-2. De cealaltă parte, Tottenham s-a distrat cu Aston Villa, în etapa 28, și s-a impus cu scorul de 4-0.

Ultima întâlnire directă dintre cele două formații a avut loc pe data de 23 octombrie a anului trecut. La momentul respectiv, Spurs câștiga duelul cu scorul de 2-0.

Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin

Adevăratul motiv pentru care Tottenham l-a transferat pe Radu Drăguşin a fost dezvăluit chiar de Ange Postecoglou, antrenorul lui Spurs. Fundaşul român a ajuns la formaţia din nordul Londrei în această iarnă, după ce a fost transferat de la Genoa pentru 30 de milioane de euro, sumă în care sunt incluse şi bonusurile.

Ange Postecoglou a anunţat deja că Radu Drăguşin va fi titular în meciul de pe terenul lui Fulham, iar înaintea meciului de pe Craven Cottage, australianul a dezvăluit ce a discutat cu fundaşul român, înainte ca acesta să aleagă între Tottenham şi Bayern:

„Evident, l-am adus cu gândul că aveam un mare deficit în compartimentul defensiv, iar el făcuse o jumătate de sezon foarte bună în Italia.

A trebuit să fie răbdător pentru această oportunitate, ceea ce nu este o surpriză, deoarece Micky și Cristian au fost extraordinari. Și cu doar un meci pe săptămână, uneori nici atât, a trebuit să aibă răbdare.

Eu i-am spus înainte să îl semnăm că nu îi pot garanta… sau mai bine zis că nu îi pot spune concret când va primi o oportunitate, ci doar că o va primi. Cred că s-a descurcat bine când a fost introdus pe teren la meciul precedent.

A fost bine că echipa avea deja un ritm bun, dar scorul încă era 0-0 la momentul schimbării, iar el a contribuit la felul în care s-a terminat meciul. Este un tânăr destul de încrezător și are oameni de mare calitate pe lângă el.

Cred că poate aduce ceva echipei. Este un fundaș foarte puternic, foarte bun în dueluri și cred că vom avea nevoie de asta cu Fulham”, a declarat Ange Postecoglou, potrivit londonworld.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și