Închide meniul

Gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, la ultimul meci al lui Tottenham: „Demonstrează ce caracter are!”

Viviana Moraru Publicat: 14 februarie 2024, 9:58

Reclamă
Gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, la ultimul meci al lui Tottenham: Demonstrează ce caracter are!”

Gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, la ultimul meci al lui Tottenham

Radu Drăgușin/ Profimedia

S-a aflat care a fost gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, după ultimul meci al lui Tottenham. Presa engleză a apreciat bucuria colectivă a jucătorilor lui Spurs, după golul marcat în prelungirile partidei cu Brighton. Englezii au remarcat că și internaționalul român a luat parte la această bucurie, semn că s-a adaptat perfect la noua lui echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tottenham a obținut o victorie dramatică, în ultima etapă de Premier League. Spurs a învins-o cu 2-1 pe Brighton, golul victoriei fiind marcat de Brennan Johnson, în minutul 90+6.

Gestul cu care Radu Drăgușin i-a cucerit pe englezi, la ultimul meci al lui Tottenham

Deși Radu Drăgușin nu a bifat niciun minut în duelul cu Brighton, a reacționat imediat după ce Johnson a marcat în prelungiri. Internaționalul român a sprintat de pe bancă direct către colegii săi, care sărbătoreau reușita.

Acest gest a fost remarcat de jurnaliștii englezi, care consideră că internaționalul român se simte excelent la Tottenham. Aceștia au mai punctat că prin astfel de momente, Drăgușin demonstrează ce caracter are cu adevărat.

„Momentul cu Radu Drăgușin în prim-plan a demonstrat de ce Tottenham este în creștere cu Ange Postecoglou. Tânărul jucător român s-a adaptat bine la Tottenham, în ciuda faptului că multe lucruri s-au schimbat pentru el în ultima lună.

Reclamă

Radu Drăgușin ar putea fi iertat pentru că a avut momentul său de ezitare înaintea transferului la Tottenham, în urmă cu exact o lună. În ciuda progresului său rapid de la Genoa și a laudelor primite, Drăgușin știe că transferul este un pas mare și că va avea nevoie de un timp de adaptare.

Faptul că Postecoglou a schimbat sistemul și a folosit 3 fundași în momentul în care l-a introdus pe teren a arătat că managerul vrea să-l ajute să se adapteze mai repede în Premier League.

Drăgușin este foarte fericit în acest grup și se simte suficient de confortabil încât să sprinteze pe teren, în fața celor 61.455 de fani, pentru a se bucura alături de colegul Johnson, care tocmai decisese soarta meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar putea fi unul dintre aspectele minore într-o bucurie imensă, dar demonstrează exact ce caracter are Radu Drăgușin și ceea ce construiește Ange Postecoglou aici”, au notat englezii de la football.london.

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin. Johan Lange, directorul sportiv al formației din Londra, a vorbit despre fundașul echipei naționale.

Directorul sportiv al celor de la Tottenham a menționat faptul că Radu Drăgușin este văzut drept o soluție excelentă pentru viitorul echipei antrenată de Ange Postecoglu. Totuși, Lange a spus că fundașul are viteză, este puternic, dar a menționat că nu poate fi o soluție, pe moment, din cauza faptului că este prea tânăr.

L-am urmărit pe Radu la Genoa pentru o lungă perioadă, am văzut că e foarte puternic. Are viteză, e puternic în duelurile unu contra unu, dar abia a împlinit 22 de ani.

Este un jucător foarte tânăr și are o marjă importantă de progres. S-a adaptat bine la clubul nostru și va avea multe să ne ofere în anii care vor veni”, a spus Jogan Lange, potrivit Football London.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și