Închide meniul

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin. Cum este văzut, de englezi, fundașul echipei naționale

Alex Ioniță Publicat: 8 februarie 2024, 15:13

Reclamă
Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin. Cum este văzut, de englezi, fundașul echipei naționale

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin / Profimedia

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin. Johan Lange, directorul sportiv al formației din Londra, a vorbit despre fundașul echipei naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când a ajuns la Spurs, fundașul României a adunat câte 10 minute în partidele cu Manchester United, Brentford și Everton. A fost rezervă neutilizată la meciul din Cupa Angliei cu Manchester City, care s-a încheiat cu victoria „cetățenilor”, cu scorul de 0-1.

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin

Directorul sportiv al celor de la Tottenham a menționat faptul că Radu Drăgușin este văzut drept o soluție excelentă pentru viitorul echipei antrenată de Ange Postecoglu. Totuși, Lange a spus că fundașul are viteză, este puternic, dar a menționat că nu poate fi o soluție, pe moment, din cauza faptului că este prea tânăr.

„L-am urmărit pe Radu la Genoa pentru o lungă perioadă, am văzut că e foarte puternic. Are viteză, e puternic în duelurile unu contra unu, dar abia a împlinit 22 de ani.

Este un jucător foarte tânăr și are o marjă importantă de progres. S-a adaptat bine la clubul nostru și va avea multe să ne ofere în anii care vor veni”, a spus Jogan Lange, potrivit Football London.

Reclamă

Următorul meci al celor de la Tottenham, în care Radu Drăgușin ar putea primi o nouă șansă, este cu Brighton, în etapa cu numărul 24 a sezonului de Premier League. Partida este programată sâmbătă, de la ora 17:00.

Salariul lui Radu Drăguşin a ajuns în The Sun

Radu Drăguşin a împlinit 22 de ani în urmă cu patru zile, dar încă este eligibil şi pentru naţionala României U21. El a ajuns jucător de bază în defensiva reprezentativei de seniori şi a contribuit la calificarea la EURO 2024.

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, Drăguşin încasează, săptămânal, 85.000 de lire sterline (n.r. aproximativ 100.000 de euro). Ocupă locul 6 în clasamentul care este condus de Ansu Fati. Starul împrumutat de Barcelona la Brighton încasează 160.000 de lire sterline pe săptămână (n.r. 188.000 de euro).

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin primeşte mai mulţi bani decât Cole Palmer, Alejando Garnacho şi Jeremy Doku. Iată topul întocmit de The Sun.

1. Ansu Fati (Brighton) – 160.000 de lire sterline
2. Ryan Gravenberch (Liverpool) – 150.000
3. Levi Colwill (Chelsea) – 100.000
4. Carney Chukwuemeka (Chelsea) – 100.000
5. Rasmus Hojlund (Manchester United) – 85.000
6. Radu Drăguşin (Tottenham) – 85.000
7. Cole Palmer (Chelsea) – 75.000
8. Destiny Udogie (Tottenham) – 75.000
9. Pape Sarr (Tottenham) – 70.000
10. Alejandro Garnacho (Manchester United), Jeremy Doku (Manchester City), Noni Madueke (Chelsea) – 50.000

Radu Drăguşin ocupă locul trei în topul celor mai scumpe transferuri efectuate în această iarnă, după ce Tottenham le-a plătit celor de la Genoa suma de 25 de milioane de euro, sumă la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de cinci milioane de euro.

Cel mai scump transfer realizat a fost cel al lui Vitor Roque, de la Athletico Paranaense la Barcelona, în schimbul sumei de „doar” 40 de milioane de euro. Pe locul secund în topul transferurilor se clasează Sacha Boey, cel pe care Bayern l-a transferat de la Galatasaray, în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și