Închide meniul

Gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză la Tottenham! Florin Manea a dezvăluit totul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 16:24

Gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză la Tottenham! Florin Manea a dezvăluit totul

Gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză la Tottenham

Radu Drăgușin / Profimedia

Florin Manea a dezvăluit gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat aproape o repriză pentru Tottenham. Agentul internaţionalului român a dezvăluit că acesta a mers imediat după meci să se intereseze de starea lui Micky Van de Ven, rivalul său pe post, cel care a ieşit accidentat din partida cu Aston Villa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăguşin a fost trimis în teren în minutul 49 al duelului cu Aston Villa, câştigat de Tottenham cu 4-0. Fundaşul român l-a înlocuit pe Micky Van de Ven, cel care s-a accidentat.

Gestul uriaş făcut de Radu Drăguşin, după ce a jucat o repriză la Tottenham

Florin Manea a dezvăluit că Radu Drăguşin s-a interesat imediat de cum se simte coechipierul său, pe care l-a înlocuit în duelul cu Aston Villa. Agentul fundaşului a mai transmis că acesta a fost extrem de bucuros de faptul că a prins mai multe minute la Tottenham, după ce în trei meciuri consecutive a fost rezervă neutilizată.

De asemenea, Manea a mai declarat că minutele prinse de Radu Drăguşin în ultimul meci l-au bucurat extrem de mult şi pe Edi Iordănescu, dat fiind faptul că România se pregăteşte de meciurile amicale de la finalul acestei luni.

„Edi (n.r. – Iordănescu) e mai fericit decât mine. Așteptarea a fost normală într-un fel, dar și grea, și din punctul meu de vedere și din al lui pentru că era nerăbdător să joace, să își ajute echipa. Dar cei din club ne-au comunicat că au încredere în el și că îi va veni rândul, iar eu nu m-am îndoit de treaba asta.

Reclamă

Era un pic de presiune mediatică, și ce se scria prin România, și faptul că ne așteaptă un European. Am primit un mesaj de la Edi, s-a interesat de situație și mă bucur și pentru el. Edi era puțin îngrijorat, chiar dacă la început credea că nu va juca în primele meciuri.

Am vorbit el după meci și Radu mi-a zis că s-a dus la Micky după meci, l-a întrebat cum se simte și Micky i-ar fi zis că e ceva ușor, o întindere ușoară, dar nu făcuse nicio investigație atunci. A fost impecabil. Faptul că echipa nu are luat gol, nu s-a mai întâmplat de ceva timp. La majoritatea meciurilor au luat gol. Pentru noi a fost perfect”, a declarat Florin Manea, conform fanatik.ro.

Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa – Tottenham 0-4

Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa – Tottenham 0-4. Fundașul echipei naționale s-a declarat fericit pentru victoria obținută de echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Radu Drăgușin a dezvăluit că așteaptă următoarele meciuri și că se simte „ca acasă” la Spurs.

Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici. Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentr uei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri. Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a declarat Radu Drăguşin după Aston Villa – Tottenham 0-4, citat de orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și