Închide meniul

Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa – Tottenham 0-4: „Sunt foarte fericit! Mi-a fost dor să joc”

Alex Ioniță Publicat: 10 martie 2024, 19:55

Reclamă
Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa – Tottenham 0-4: Sunt foarte fericit! Mi-a fost dor să joc”

Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa - Tottenham 0-4

Radu Drăgușin / Profimedia

Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa – Tottenham 0-4. Fundașul echipei naționale s-a declarat fericit pentru victoria obținută de echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul duelului cu Villa, Radu Drăgușin a fost introdus în teren de Ange Postecoglou în minutul 49, după accidentarea lui Micky van de Ven. Duelul câștigat de Spurs a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Radu Drăgușin nu și-a ascuns emoțiile după Aston Villa – Tottenham 0-4

Fundașul echipei naționale a dezvăluit că este fericit pentru că a prins minute în tricoul lui Tottenham. A vorbit și despre adversari și a menționat faptul că aceștia au jucat foarte bine, până în momentul în care un jucător din echipă a fost eliminat.

De asemenea, Radu Drăgușin a dezvăluit că așteaptă următoarele meciuri și că se simte „ca acasă” la Spurs.

„Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici. Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentr uei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Reclamă

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri. Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a declarat Radu Drăguşin după Aston Villa – Tottenham 0-4, citat de orangesport.ro.

Radu Drăguşin, lăudat de antrenorul lui Tottenham după meciul cu Aston Villa

Radu Drăguşin a fost lăudat de antrenorul lui Tottenham, după ce a jucat timp de 50 de minute în victoria cu Aston Villa. Ange Postecoglou a declarat că internaţionalul român a avut o prestaţie bună în victoria categorică înregistrată de londonezi.

Radu Drăguşin a început meciul cu Aston Villa ca rezervă, însă a fost trimis în teren în minutul 49, în locul lui Micky Van de Ven.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăguşin a bifat astfel meciul cu cele mai multe minute la Tottenham, după transferul istoric din iarnă. După meci, internaţionalul român a fost lăudat de antrenorul său, Ange Postecoglou.

Tehnicianul lui Spurs a subliniat că în meciul cu Aston Villa, Radu Drăguşin a primit mai multe minute decât în primele sale meciuri. Postecoglou a mărturisit că românul s-a descurcat foarte bine, dat fiind faptul că meciul cu Aston Villa era unul foarte important pentru Tottenham.

„Excelent pentru Radu că a intrat. E prima dată când primește multe minute, chiar într-un meci important, și cred că s-a descurcat foarte bine”, a declarat Ange Postecoglou, conform football.london.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și