Închide meniul

Gică Popescu, postare fabuloasă despre Radu Drăgușin și Tottenham. A propus cuplul de fundași care ar speria toți atacanții

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 20:44

Gică Popescu, postare fabuloasă despre Radu Drăgușin și Tottenham. A propus cuplul de fundași care ar speria toți atacanții

Gică Popescu postare fabuloasă Radu Drăgușin Tottenham

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu a făcut o postare fabuloasă despre Radu Drăgușin și Tottenham. Fostul fundaș al Generației de Aur a surprins pe toată lumea cu mesajul transmis pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Tottenham și Everton s-a încheiat cu scorul de 2-1. La acest duel, Radu Drăgușin a fost doar rezervă neutilizată. Victoria lui Spurs a venit abia în prelungirile partidei, prin reușita lui Johnson.

Gică Popescu, postare fabuloasă despre Radu Drăgușin și Tottenham

Fostul mare fundaș al României a lansat o întrebare de senzație pe rețelele de socializare. Gică Popescu se gândește la cum ar fi arătat Tottenham în situația în care ar fi jucat fundaș central, alături de Radu Drăgușin.

„Hmmm… oare cum ar fi arătat la Tottenham o pereche de fundași centrali Gică Popescu – Drăgușin? #gospurs”, a postat Gică Popescu.

Reclamă

Actualul președinte de la Farul Constanța a jucat la Tottenham în perioada iulie 1994 – iulie 1995. A petrecut doar un sezon în Anglia, iar apoi a fost cumpărat de FC Barcelona, în schimbul unei sume care ar echivala cu 2,8 milioane de euro.

În cariera sa, fostul fundaș al echipei naționale a jucat pentru: Universitatea Craiova, Steaua București, PSV Eindhoven, Tottenham, Barcelona, Galatasaray, Lecce, Dinamo București și Hannover.

Oficialii lui Tottenham au clarificat situația lui Radu Drăgușin

De când a ajuns la Spurs, fundașul României a adunat câte 10 minute în partidele cu Manchester United, Brentford și Everton. A fost rezervă neutilizată la meciul din Cupa Angliei cu Manchester City, care s-a încheiat cu victoria „cetățenilor”, cu scorul de 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul sportiv al celor de la Tottenham a menționat faptul că Radu Drăgușin este văzut drept o soluție excelentă pentru viitorul echipei antrenată de Ange Postecoglu. Totuși, Lange a spus că fundașul are viteză, este puternic, dar a menționat că nu poate fi o soluție, pe moment, din cauza faptului că este prea tânăr.

„L-am urmărit pe Radu la Genoa pentru o lungă perioadă, am văzut că e foarte puternic. Are viteză, e puternic în duelurile unu contra unu, dar abia a împlinit 22 de ani.

Este un jucător foarte tânăr și are o marjă importantă de progres. S-a adaptat bine la clubul nostru și va avea multe să ne ofere în anii care vor veni”, a spus Jogan Lange, potrivit Football London.

Potrivit jurnaliştilor de la thesun.co.uk, Drăguşin încasează, săptămânal, 85.000 de lire sterline (n.r. aproximativ 100.000 de euro). Ocupă locul 6 în clasamentul care este condus de Ansu Fati. Starul împrumutat de Barcelona la Brighton încasează 160.000 de lire sterline pe săptămână (n.r. 188.000 de euro).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană Vezi toate știrile
Citește și