Închide meniul

Harry Kane a scris istorie în Premier League! Borna uriaşă pe care a atins-o în Tottenham – Wolverhampton 1-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 16:48

Harry Kane a scris istorie în Premier League! Borna uriaşă pe care a atins-o în Tottenham – Wolverhampton 1-0

Harry Kane, în tricoul lui Tottenham

Harry Kane, în tricoul lui Tottenham / Profimedia

Harry Kane a scris istorie în Premier League, în partida Tottenham – Wolverhampton 1-0. Atacantul englez a marcat golul 185 pentru Spurs, şi astfel a devenit jucătorul cu cele mai multe goluri marcate pentru un club din istoria campionatului englez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă acest fapt, Harry Kane a marcat golul 250 pentru Tottenham, în toate competiţiile. Spurs a obţinut cea de-a doua victorie din noul sezon de Premier League, şi a urcat pe primul loc.

Harry Kane a scris istorie în Premier League, în partida Tottenham – Wolverhampton 1-0

Golul ce i-a adus recordul istoric lui Harry Kane a fost marcat în minutul 64, printr-o lovitură de cap din faţa porţii, din cornerul executat excelent de Ivan Perisic.

Harry Kane este unul dintre cei mai prolifici atacanţi din istoria fotbalului englez. Acesta a fost crescut la Academia celor de la Tottenham, şi a fost golgheter în Premier League în trei sezoane, 2015-2016, 2016-2017 şi 2020-2021.

Borna colosală a lui Harry Kane a fost atinsă într-o partidă în care golul său a făcut diferenţa pe tabelă. Tottenham a obţinut astfel a doua victorie din noul sezon de Premier League, şi are 7 puncte după primele trei runde.

Reclamă

Până la acest meci, recordul de cele mai multe goluri marcate pentru un club de Premier League era deţinut de Kun Aguero, fostul atacant al celor de la Manchester City. Argentinianul a marcat 184 de goluri, pe locul al treilea fiind situat Wayne Rooney, englezul care a scris istorie în tricoul lui Manchester United, cu 183 de goluri în campionatul Angliei.

Totodată, nume precum Thierry Henry (Arsenal, 175 goluri) şi Alan Shearer (Newcastle, 148 goluri) completează lista celor mai buni marcatori pentru un singur club din Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

Recordul obţinut de Harry Kane vine la doar două zile distanţă după aniversarea de 10 ani de la dbeutul pentru prima echipă a celor de la Tottenham.

Antonio Conte şi Thomas Tuchel, primele reacţii după conflictul de la finalul partidei Chelsea – Tottenham 2-2

Antonio Conte şi Thomas Tuchel au fost protagoniştii unui moment tensionat, la finalul partidei dintre Chelsea şi Tottenham. Cei doi manageri au sărit la bătaie pe teren, fiind opriţi de cei din staff şi de jucători.

Antonio Conte a explicat ceea ce s-a întâmplat la finalul partidei de pe Stamford Bridge. Antrenorul lui Spurs susţine că altercaţia nu a fost din vina sa, Thomas Tuchel fiind cel care i-a ţinut mâna momente îndelungate, la salutul de după meci.

Totodată, Conte susţine că în viitor va evita astfel de momente, pentru care a fost taxat de arbitru cu un cartonaş roşu. Aceeaşi sancţiune a fost primită şi de omologul d epe banca lui Chelsea.

„Arbitrul mi-a arătat cartonașul roșu, dar el nu a înțeles dinamica evenimentelor. Dar, e ok, trebuie să accept asta. Există o filmare pentru ca toată lumea să înțeleagă ce s-a întâmplat. Cu siguranță eu nu sunt pasiv. Dacă văd agresivitate, atunci răspund cu agresivitate, dar, repet, nu asta este problema.

Cred că ne-am bucurat de ceea ce s-a întâmplat, dar data viitoare vom fi mult mai atenți, nu ne vom mai da mâna și așa vom rezolva problema. El stă la banca lui, eu stau la banca mea, alături de staff, și nu e nicio problemă. E păcat că pentru o astfel de situație vom rata următorul meci”, a declarat Antonio Conte, citat de Daily Mail.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou Vezi toate știrile
Citește și