Închide meniul

Heung Min Son a scris istorie în Premier League! Fotbalistul lui Tottenham a devenit primul jucător asiatic care înscrie 100 de goluri în campionatul Angliei

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 8 aprilie 2023, 17:48

Heung Min Son a scris istorie în Premier League! Fotbalistul lui Tottenham a devenit primul jucător asiatic care înscrie 100 de goluri în campionatul Angliei

Heung Min Son a scris istorie în Premier League!

Heung Min Son / Profimedia

Heung Min Son a scris istorie în Premier League! Fotbalistul celor de la Tottenham a devenit primul jucător asiatic care înscrie 100 de goluri în campionatul Angliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fotbalistul de la Tottenham a deshis scorul în meciul de campionat cu Brighton și a atins o bornă impresionantă în tricoul londonezilor.

Heung Min Son a scris istorie în Premier League! Fotbalistul lui Tottenham a devenit primul jucător asiatic care înscrie 100 de goluri în campionatul Angliei

Fotbalistul sud-coreean a fost transferat de Tottenham în vara lui 2015, de la Bayer Leverkusen, în schimbul a 30 de milioane de euro.

Din acel moment, jucătorul asiatic a devenit unul dintre cei mai importanți fotbaliști din angrenajul londonezilor. Heung Min Son a fost constant unul din oamenii-cheie ai lui Tottenham, iar cifrele confirmă acest aspect.

Sud-coreeanul de 30 de ani a jucat 260 de meciuri până acum în Premier League și a reușit să marcheze de 100 de ori, oferind și 56 de pase decisive.

Reclamă

Burnley revine în Premier League! Şi-a asigurat matematic promovarea cu 7 etape înainte de finalul sezonului în Championship

Burnley revine în Premier League. Echipa antrenată de belgianul Vincent Kompany şi-a asigurat, vineri, promovarea în prima ligă a Anglie după ce a învins Middlesbrough, scor 2-1. A reuşit această performanţă cu 7 etape înainte de finalul sezonului în Championship.

Cu o serie de 19 meciuri fără eşec, Burnley ocupă primul loc în clasament, cu un avans de 19 puncte faţă de Luton, ocupanta locului al treilea, cu şase etape înainte de final.

Reclamă 4 / 0/3

Veteranul de 33 de ani Ashley Barnes a deschis scorul pe terenul lui Middlesbroug încă din minutul 12. Fostul jucător al lui Răzvan Lucescu de la PAOK, Akpom, a restabilit egalitatea din penalty, în startul reprizei secunde (48). Totuşi, Roberts a marcat în minutul 66 şi i-a adus victoria izbăvitoare lui Burnley.

Kompany şi jucătorii săi au sărbătorit pe teren, după fluierul final. Au făcut „noapte albă” alături de fanii care au făcut deplasarea.

Fostul fundaş belgian şi căpitan al echipei Manchester City antrenează Burnley din 2022, când echipa tocmai retrogradase după şase sezoane în prima ligă..

Odată cu retrogradarea, clubul a trebuit să ramburseze şi o parte semnificativă a unui împrumut de 73 de milioane de euro şi a trebuit să vândă mai mulţi jucători importanţi.

Kompany a adunat o echipă aproape complet nouă, folosindu-şi cunoştinţele din Belgia şi Manchester City pentru a atrage jucătorii împrumutaţi, anunţă news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și