Închide meniul

Hoţii i-au spart casa lui Jack Grealish! Suma uriaşă pierdută de englez, chiar în timpul meciului Everton – Manchester City

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 29 decembrie 2023, 10:10

Hoţii i-au spart casa lui Jack Grealish! Suma uriaşă pierdută de englez, chiar în timpul meciului Everton – Manchester City

Hoţii i-au spart casa lui Jack Grealish

Jack Grealish, în timpul meciului Everton - Manchester City / Profimedia

Hoţii i-au spart casa lui Jack Grealish! Miercuri seară, în timp ce starul englez evolua în duelul dintre Everton şi Manchester City din Premier League, hoţii îi spărgeau casa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autorităţile au fost alertate imediat de familia lui Grealish, care se afla în casă în momentul jafului. Poliţia nu a făcut până acum nicio arestare. Paguba este uriaşă, hoţii reuşind să fure ceasuri şi bijuterii în valoare de aproape 1 milion de lire sterline.

Hoţii i-au spart casa lui Jack Grealish!

Internaţionalul englez Jack Grealish a fost victima unui jaf în timp ce Manchester City învingea cu 3-1 pe terenul echipei Everton. Prejudiciul – peste un milion de euro, relatează RMC Sport, potrivit news.ro.

Fotbalistul participa la victoria campioanei Angliei în faţa formaţiei Everton, la Liverpool, când poliţia a fost chemată de urgenţă la locuinţa sa din Cheshire.

Conform primelor cercetări, membrii familiei sale se aflau acasă în momentul în care s-a dat alarma. Jaful nu s-a soldat cu răniri, dar s-au furat bijuterii şi ceasuri. Pierderea ar fi de 1 milion de lire sterline, adică 1,15 milioane de euro.

Reclamă

Poliţia nu a făcut nicio arestare, în ciuda utilizării unui elicopter în timpul intervenţiei. A fost lansat un apel pentru informaţii: „Oricine are informaţii despre acest incident este rugat să contacteze poliţia din Cheshire”.

În 2021, alt jucător de la Manchester City, João Cancelo, a fost ţinta unui jaf şi a fost agresat de intruşi. „Întreaga mea familie a fost terorizată”, a povestit el ulterior.

Pep Guardiola, dezvăluire despre accidentarea lui Erling Haaland

Haaland a pierdut ultimele şase partide ale campioanei Angliei, inclusiv cele de la Cupa Mondială a Cluburilor din Arabia Saudită şi cea cu Everton (3-1) de miercuri.

Reclamă 4 / 0/3

După meciul cu Everton, Pep Guardiola a spus că atacantul norvegian va reveni când îi vor dispărea durerile şi speră că va conta din nou pe el în ianuarie.

”Este stres pe os, e bine, dar este dureros. Nu este un tip mic şi slab ca Foden, el este mai mare, ceea ce face totul mai dificil. O să fie bine şi când se va întoarce va juca’‘, a adăugat antrenorul catalan.

Haaland, golgheterul la zi din Premier League cu 14 goluri din 15 meciuri, va rata meciul cu Sheffield United din 30 decembrie şi aproape sigur cel cu Huddersfield Town din turul trei al Cupei Angliei (7 ianuarie). Revenirea lui ar putea avea loc la jocul cu Newcastle United din 13 ianuarie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și