Închide meniul

Ianis Hagi, propus în Anglia, la Sunderland: „S-ar potrivi foarte bine în strategia clubului”

Dan Roșu Publicat: 24 august 2023, 13:21

Reclamă
Ianis Hagi, propus în Anglia, la Sunderland: „S-ar potrivi foarte bine în strategia clubului

Basarab Panduru, laude pentru transferul lui Ianis Hagi la Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Getty Images

Ianis Hagi a fost propus în Anglia, la Sunderland, echipă din Championship (liga secundă). Mijlocaşul lui Rangers pare aproape de o despărţire de clubul de pe Ibrox, iar Sunderland este ultima echipă apărută pe lista urmăritoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers vrea cinci milioane de euro pentru Ianis Hagi. Rămâne de văzut dacă echipa care a câştigat şase titluri în Anglia va plăti această sumă.

Ianis Hagi, propus în Anglia, la Sunderland

”Sunderland trebuie să-l ia în considerare pe Ianis Hagi, dacă Patrick Roberts pleacă în această vară! Hagi deţine o abilitate tehnică şi o creativitate de care echipa lui Tony Mowbray are nevoie.

S-ar potrivi foarte bine în strategia lui Sunderland de a cumpăra jucători cu potenţial, întrucât are doar 24 de ani şi se apropie de vârful carierei. Sunderland are experienţă în a aduce jucătorii talentaţi pe drumul cel bun, ceea ce face din Ianis Hagi un jucător de perspectivă”, au scris cei de la footballleagueworld.co.uk.

Mircea Lucescu, avertisment pentru Ianis Hagi

Mircea Lucescu a transmis un avertisment pentru Ianis Hagi. Cel mai titrat antrenor român îl sfătuieşte pe mijlocaşul lui Rangers să nu calce pe urmele tatălui său, Gică Hagi, şi să se transfere la Galatasaray.

Reclamă

Il Luce” a comentat zvonurile că Ianis Hagi este pe lista de transferuri a grupării Cim Bom. Fost antrenor la Galatasaray, între 2000 şi 2002, Lucescu ştie ce impact a lăsat „Regele” Hagi la echipă.

„Nu cunosc exact situaţia lui Ianis Hagi. Gică îl poate sfătui cel mai bine, are tot ce-i trebuie pentru a consilia bine un jucător, nu eu. E un jucător foarte talentat. Poate nu şi-a găsit antrenorul sau mediul lui.

Am îndoieli în privința posibilității ca el să se simtă bine la Galatasaray. Hagi a lăsat amintiri extraordinare acolo şi Ianis ar fi permament comparat cu ceea ce a reuşit Gică. Gică face parte din istoria Galatei. Nu cred că a fost un jucător mai influent, e de tipul lui Messi sau Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost acolo şi ştiu cum era. A stat cinci ani în Turcia şi mare parte din titlurile echipei i se datorează lui. Toţi jucătorii de acolo îl ascultau„, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Alte 6 cluburi, pe urmele lui Ianis Hagi

Cei de la Football Scotland susţin că există şase cluburi interesate de jucătorul român care nu a prins decât 35 de minute în cele două partide disputate în tricoul lui Rangers în acest sezon.

Publicaţia anunţă că Celta Vigo, Galatasaray, Al Ettifaq, Lecce, Lazio și Genk sunt echipele unde Hagi ar putea ajunge chiar la finalul perioadei de transferuri din această vară. Chiar şi antrenorul Michael Beale a vorbit despre posibilitatea despărţirii de Ianis.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și