Închide meniul

Mircea Lucescu, avertisment pentru Ianis Hagi. Motivul pentru care fiul lui Gică Hagi nu ar trebui să se transfere la Galatasaray

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 august 2023, 10:07

Mircea Lucescu, avertisment pentru Ianis Hagi. Motivul pentru care fiul lui Gică Hagi nu ar trebui să se transfere la Galatasaray

Rangers regretă plecarea lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimediaimages

Mircea Lucescu a transmis un avertisment pentru Ianis Hagi. Cel mai titrat antrenor român îl sfătuieşte pe mijlocaşul lui Rangers să nu calce pe urmele tatălui său, Gică Hagi, şi să se transfere la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Il Luce” a comentat zvonurile că Ianis Hagi este pe lista de transferuri a grupării Cim Bom. Fost antrenor la Galatasaray, între 2000 şi 2002, Lucescu ştie ce impact a lăsat „Regele” Hagi la echipă.

Mircea Lucescu, avertisment pentru Ianis Hagi

Actualul tehnician al lui Dinamo Kiev este sigur că, în cazul în care Ianis ar semna cu gruparea din Istanbul, evoluţiile mijlocaşului de 24 de ani ar fi comparate cu cele ale lui Gică Hagi.

Nu cunosc exact situaţia lui Ianis Hagi. Gică îl poate sfătui cel mai bine, are tot ce-i trebuie pentru a consilia bine un jucător, nu eu. E un jucător foarte talentat. Poate nu şi-a găsit antrenorul sau mediul lui.

Am îndoieli în privința posibilității ca el să se simtă bine la Galatasaray. Hagi a lăsat amintiri extraordinare acolo şi Ianis ar fi permament comparat cu ceea ce a reuşit Gică. Gică face parte din istoria Galatei. Nu cred că a fost un jucător mai influent, e de tipul lui Messi sau Ronaldo. Am fost acolo şi ştiu cum era. A stat cinci ani în Turcia şi mare parte din titlurile echipei i se datorează lui. Toţi jucătorii de acolo îl ascultau„, a declarat Mircea Lucescu pentru playsport.ro.

Reclamă

Gică Hagi a reuşit performanţe spectaculoase în tricoul lui Galatasaray. Pe plan intern a cucerit 4 titluri, două Cupe ale Turciei şi două Supercupe. În anul 2000, Hagi a ajutat-o pe Galata să cucerească Cupa UEFA şi Supercupa Europei. Mai mult, din postura de antrenor al lui Galatasaray, Gică Hagi a triumfat în Cupa Turciei (2005).

59 de goluri în 132 de meciuri a reuşit „Regele” pentru Galatasaray, între 1996 şi 2001.

Şase echipe, pe urmele lui Ianis Hagi!

6 echipe se află pe urmele lui Ianis Hagi, care poate pleca de la Rangers chiar la finalul acestei veri. Asta mai ales după ce antrenorul Michael Beale a ales să nu-l treacă pe lista trimisă la UEFA pentru dubla cu PSV Eindhoven, din play-off-ul Ligii Campionilor.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la Football Scotland susţin că există şase cluburi interesate de jucătorul român care nu a prins decât 35 de minute în cele două partide disputate în tricoul lui Rangers în acest sezon.

Publicaţia anunţă că Celta Vigo, Galatasaray, Al Ettifaq, Lecce, Lazio și Genk sunt echipele unde Hagi ar putea ajunge chiar la finalul perioadei de transferuri din această vară. Chiar şi antrenorul Michael Beale a vorbit despre posibilitatea despărţirii de Ianis.

Prima reacţie de la Farul, despre posibila venire a lui Ianis Hagi la campioana României

În spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Ianis Hagi ar putea ajunge sub formă de împrumut la Farul. Ciprian Marica nu crede că Rangers îl va lăsa să plece.

Mă îndoiesc că cei de la Rangers, prelungindu-i contractul, nu se bazează pe el. Totodată, știm ce importanță are antrenorul, el venind la echipă cu Gerrard. Ai nevoie să te simți susținut, antrenorul are un foarte mare aport. Să îți spună un jucător că e nemulțumit că nu joacă, mi se pare ceva normal și corect. Cui îi place să nu joace? Cine nu își dorește să joace?

E foarte delicată povestea asta a antrenorilor, când nu mai e antrenorul care te-a adus la echipă. El, lipsind atât de mult timp, sigur că lucrul ăsta contează. Nu știu detalii din vestiar, dar pentru mine faptul că i-au prelungit contractul a fost un mesaj că îl susțin și că au încredere în el”, a spus Ciprian Marica conform sport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și